Privacy Statement

Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler

FULL ON AS (Dagali Fjellpark) ivaretar personvernet til kundene og brukerne av selskapets nettsted. I dette dokumentet kan du lese om hva slags informasjon vi samler inn, og hvordan vi behandler personopplysningene.

  1. Hvem er administrator av dine persondata?

Administrator av dine persondata er FULL ON AS (Dagali Fjellpark), Perstulvegen 100, 3588 Dagali, Norge, org. nr. 813 655 462.

  1. Hvilke typer informasjon lagres?

Du gir oss dine personopplysninger med formål å bestille en aktivitet med oss på nettet, sende oss e-post eller kontakte oss per telefon.

Når du tar kontakt med oss gjennom e-post eller telefon:

Når du tar kontakt med oss i forbindelse med spørsmål om en bestilling eller andre henvendelser, bruker du som oftest e-post adressen vår: booking@dagalifjellpark.no eller telefon. Vi kan sette dine data manuelt inn i bookingsystemet vårt. Vi kan lagre og behandle følgende informasjon om deg:

  • fullt navn
  • adresse (der det er aktuelt)
  • e-postadresse
  • telefonnummer
  • typen henvendelse.

Disse data blir brukt bare til å besvare din spesifikke henvendelse.

Når du gjennomfører en bestilling på dagalifjellpark.no:

Hvis du gjennomfører en bestilling på dagalifjellpark.no, blir opplysningene dine sendt til bookingsystemet vårt. Dette systemet behandler og lagrer følgende opplysninger om deg:

  • fullt navn
  • adresse (der det er aktuelt)
  • e-postadresse
  • telefonnummer
  • bank-/kredittkortinformasjon.
  1. Hvordan behandler vi opplysningene dine?

Opplysningene dine lagres for å kunne gi deg, som kunde, best mulig service og oppfølging. Du oppgir:

  • fullt navn
    • du oppgir navnet ditt ved bestilling for at det blir mulig for kundesenteret, salgs- og regnskapsavdelingen å finne bestillingen din,
  • e-postadresse
    • bestillingsbekreftelse og relevant informasjon sendes til deg på e-post,
    • i forbindelse med kjøpet ditt på dagalifjellpark.no kan vi sende deg markedsføringshenvendelser eller nyhetsbrev, som vi tror kan være av interesse for deg, på e-post,
  • telefonnummeret
    • det er veldig nyttig dersom vi trenger å komme i kontakt med deg i forbindelse med å arrangere aktiviteten du har kjøpt.

Når du betaler for den utvalgte turen eller aktiviteten on-line med kort, blir du videresendt til vår digitale betalingsløsning fra Nets group A/S. Vi har ikke tilgang til den fullstendige informasjonen om kortet ditt. Vi lagrer bare sånne kortinformasjoner, som våre ansatte trenger til å refundere deg dersom turen eller aktiviteten skulle bli kansellert, og salgsbetingelser tilsier det.

  1. Hvor lenge kommer dine persondata til å være lagret hos oss?

Vi lagrer dine persondata bare så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i dette dokumentet. Vanligvis lagrer vi personopplysningene dine i en periode på 2 år etter den siste arrangerte aktiviteten din med oss. Der det kreves i henhold til lov (f.eks. regnskapsloven) eller i forbindelse med klager (opplysningene lagres i 2 år etter at klagen er ferdigbehandlet), lagre vi opplysninger ut over 2 år.

  1. Hvem er det som behandler personopplysningene dine?

Dine persondata behandles av ansatte og samarbeidspartnere på Dagali Fjellpark, samt systemet vårt og de administrative partnerne våre. Personopplysningene dine kan også behandles av forretningspartnerne våre – hoteller og lokale partnere, om vi ikke kan tilby deg og gjennomføre alle tjenester. I slike tilfeller leverer vi dem bare nødvendige opplysninger.

  1. Hvem er ansvarlig for personopplysningene dine?

FULL ON AS (Dagali Fjellpark) er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine, og for at dine persondata beskyttes i samsvar med gjeldende regler for personvern.

  1. Hva godtar du når du gir oss samtykke med bearbeiding av persondata?

Når du samtykker til at FULL ON AS (Dagali Fjellpark) får behandle personopplysningene dine i forbindelse med formålene som er oppgitt ovenfor, gir du oss følgende samtykke til databehandling, e-postkorrespondanse og direkte markedsføring:

  • personopplysningene dine blir behandlet i samsvar med denne personvernerklæringen,
  • ansatte på FULL ON AS (Dagali Fjellpark) kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon for å gi deg relevant informasjon for å gjennomføre aktiviteten,
  • vi kan sende deg markedsføringshenvendelser og nyhetsbrev på e-post før og etter turen med oss. Du kan når som helst be om å ikke lenger motta slike e-poster fra oss ved å trykke på linken om dette, eller ved å kontakte oss direkte.
  1. Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt til behandling av personopplysningene du har gitt oss. Du kan også alltid be om at personopplysningene dine korrigeres, utfylles eller slettes. Henvendelser om dette må skje skriftlig på adresse FULL ON AS, Postboks 17, Geilo 3581, Norge eller per e-post på adresse booking@dagalifjellpark.no. Personopplysningene dine vil da korrigeres eller slettes snarest, senest innen 30 dager.

Om du har bestilt en aktivitet eller en tur som ikke er gjennomført ennå, eller om du har en klage som ikke er ferdigbehandlet, blir de aktuelle personopplysningene slettet innen 30 dager etter at aktiviteten er gjennomført eller klagen er ferdigbehandlet.

  1. Hvem kan du klage til?

Hvis du mener:

  • at vi ikke har behandlet personopplysningene dine på en måte som er i takt med det vi har oppgitt i dette dokumentet,
  • eller at vi på annen måte opptrer i strid med gjeldende lover om personvern,

kan du rette inn en klage til Datatilsynet: post@datatilsynet.no.

  1. Hvilke analyseverktøy benytter vi på vår hjemmeside www.dagalifjellpark.no?

Informasjonskapsler (cookies):

Ved å bruke nettstedet vårt godtar du vår bruk av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din, lagre informasjon om innstillingene du vil bruke når du surfer på nettstedet vårt osv. Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt, og for å hjelpe nettsiden å fungere effektivt.

Nettstedet bruker Google Analytics:

Nettstedet vårt bruker Google Analytics. Det er et verktøy som benytter anonymiserte data til å fortelle oss hvor mange besøkere som bruker nettstedet vårt, hva leter de mest etter, hvor lang tid de tilbringer på siden, hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra osv.

  1. Vil du vite mer om personvernforordningen?

Gå til den offisielle nettsiden til EU-kommisjonen.

  1. Kontakt oss

Dersom du har spørsmål om personvern, send oss en epost til booking@dagalifjellpark.no.