Dagali Fjellpark

Opplevelsesrik Fjellbase Ved Geilo

For dere som elsker å ha det gøy sammen

Ring Oss – Vi Vil Bestille for Deg! +47 90 62 26 75

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Enkel Nettpåmelding

Dagali Fjellpark er et profesjonelt utendørs eventyrsenter lokalisert i fjellene nær Geilo og Hardangervidda NP i Norge. Det er en perfekt sommer- og vintereventyrbase med overnatting, aktiviteter og fasiliteter for deg som vil oppleve teamånd og moro i den spennende norske naturen.

Din Mening Teller

Takk for at dere tildelte oss Travellers’ Choice Award 2024 for fjerde år på rad. Vi er beæret over å være blant de 10 % beste tingene å gjøre på verdensbasis, og denne prestasjonen er muliggjort av deres fantastiske reisendes anmeldelser. Takk skal dere ha!

TC_white_winner-gif_L_2024_p01
arnfinn
Sikkerheten var på topp
Les mer
Vi er en familie på 5 som har vært på Dagali fjellpark flere ganger. I år tok vi Classic juving og full on rafting. Begge dagene var fantastiske. Med gode guider og topp stemning. Guidene tok oss gjennom aktivitetene på en fin måte med å forklare hva vi skulle gjøre foran de enkelte elementene. På juving viste den ene guiden oss hvordan det ble gjort. På rafting snakket guiden hva som var ved de enkelte strykene. Sikkerheten var på topp. Selv med undertegnede som falt ut av rafting flåten i et av strykene var guiden kjapt på plass og fikk meg opp. Anbefaler både rafting og juving på det varmeste.
Paulsen
Følte virkelig oss varmt velkomne
Les mer
For en helg! To dager med rafting med fantastisk hyggelige og flinke guider. Overnatting i flott ny lavvo. Kan virkelig anbefales. Så fine folk som jobber her. God stemning, alle var så hyggelige og flinke. Følte virkelig oss varmt velkomne.
Djinii
Både for nybegynnere og erfarne
Les mer
Rafting med kjempe service og veiledning! Erfarne guider! Absolutt verdt turen, både for nybegynnere og erfarne!
Monica H
Kan trygt anbefales for alle!
Les mer
Fantastisk raftingopplevelse! Kan trygt anbefales for alle! Dyktige, trygge, effektive guider, ingen venting, god mat
Eva-Lill W
Uten erfaring - veldig godt ivaretatt
Les mer
Kom uten erfaring og ble veldig godt ivaretatt. Det ble en heftig tur som jeg kommer til å huske lenge, de satt sikkerheten i høysetet og jeg følte meg trygg hele veien. Anbefales!
Anne-Mette R
Sexy ass gorillas
Les mer
Flott sted. Anbefales på det varmeste. Kule guider og en opplevelse for livet! Rajip Tripathi er en guiden over alle guider her!
Jostein A
Bedre enn det vi i fjor fikk i Sjoa
Les mer
Sammen med to tenåringsgutter hadde jeg et strålende opphold på Dagali fjellpark. Vi fikk bo i leiligheten på stedet - den er praktisk og romslig og inneholdt akkurat det vi trengte men selvsagt ikke noe luksus. Poenget med turen for oss var aktivitene, både juving og rafting var bedre enn det vi i fjor fikk i Sjoa og på Oppdal. Guidene fra Tsjekkia og Nepal hadde en god tone med oss turister, og sikkerheten var i fokus hele tiden. Utstyret (flåtene, klatreutstyret for juvingen)var i tipp-topp stand.
Previous
Next

Et Nytt Vintereventyr Invitasjon

Bli med på et uforglemmelig langrennsekspedisjonskurs i Norge! Ledet av en sertifisert UIMLA fjellleder, lover dette 8-dagers eventyret gjennom den fantastiske Hardangervidda nasjonalpark en spennende og trygg opplevelse. Passer for skiløpere med grunnleggende langrennsferdigheter, ingen tidligere erfaring med vintercamping er nødvendig. Fordyp deg i det ville vinterlandskapet hos oss på Dagali Fjellpark. Bestill nå det arktiske eventyret!

Cross country ski expedition course Norway
cross country ski expedition norway
xc skiing norway

Ta Kontakt Med Vårt Team