DAGALI FJELLPARK ER ET ALPINSENTER FOR HELE FAMILIEN.

VÅR KJELKELØYPE ER EN FANTASTISK MORSOM LEKEPLASS!

NYLIGE NYHETER

prispevek-1

Kitecamp – Jentehelg på Dagali Fjellpark

JENTER! Hold av helgen 21-24 mars; da er det egen jentehelg på Dagali Fjellpark med kiting.

prispevek-3

NUMEDALSLÅGEN

Den beste og mest tekniske raftingelven i Nord-Europa, en av de beste kajakkelvene i verden, og det nesten uten å overdrive!

prispevek-2

GUIDED KAYAK TOURS EVERY TUESDAY AND FRIDAY

Would you like to spend a day in nice wild nature by kayaking?

HVOR ER DAGALI?

Dagali er ei fjellbygd, 850 m.o.h., beliggende øverst i Buskerud, mellom Hallingdal og Numedal. Dagali går ofte under navnet „Aktivitetsbygda“, og det med god grunn. Tilbudene er uendelige og varierte. Det nærmeste tettstedet er Geilo, 25 km. unna i den ene retningen, og Uvdal i den andre andre. Geilo befinner seg midtveis på Bergensbanen, jernbanen mellom Oslo og Bergen. Vi har 250 km. til Oslo og 260 km. til Bergen.

Vi tilbyr transport for våre gjester mellom Geilo og Dagali. Hardangervidda Nasjonalpark ligger i umiddelbar tilknytning til Dagali, og er kjent for et unikt landskap , og også alle sine muligheter for friluftsopplevelser.

where-is-map

DAGALI ER PERFEKT FOR

FIRMA- OG SKOLEGRUPPER

Vi er det perfekte valget for gruppearrangement, teambuildingeventer og sosiale helgeturer, i fantastiske omgivelser fulgt av våre håndplukkede instruktører.

Enten du søker etter utvikling av samholdet i gruppen gjennom spennende friluftsaktiviteter, eller bare ønsker en dag ute i det fri sammen med kolleger, så skreddersyr vi pakker som passer alle behov.

Hvorfor ikke bestille en opplevelsestur for hele gjengen, med rafting, juving, kjelkekjøring eller kajakkpadling. Ta en kikk på aktivitetene på vår hjemmeside, og bestill ditt eget eventyrlige gruppearrangement sammen med Dagali Fjellpark.

FRILUFTSENTUSIASTER OG EVENTYRERE

Ser du etter noe ekstra spennende å oppleve i Norge? Elv og stryk, dype juv, vill natur, snø på fjellene og endeløse skiturer, høres det magisk ut?

I områdene rundt Dagali kan du utforske en egen verden av naturbaserte aktiviteter, spenning og moro! Legg hverdagen bak deg, kjenn at du lever – kom til Dagali Fjellpark!

AKTIVE FAMILIER

Vi tilbyr aktivitetsferier i friluft for barn og voksne. Dagali Fjellpark tilbyr morsomme og utfordrende aktiviteter i trygge og vennlige omgivelser.

Å være en aktiv familie er viktig. Det er ingen stor hemmelighet at fysisk aktivitet har flere fordeler enn bare helsemessig. Det å være sammen og aktiv som familie er uvurderlig for felleskap og samhold.