Rafting slider

RAFTING I DAGALI!

slider canyoning

JUVING - NORGES BESTE NATUROPPLEVELSE

Ta med hele familien på en spennende raftingtur i flotte naturomgivelser!

Opplev aktiviteter med Dagali Fjellpark!

Vi tilbyr alpint, langrenn, aking, rafting, juving, SUP, kajak og mye mer.

NYLIGE NYHETER

83112299_2508227026117292_7429910371126738944_n

Påske i Dagali Fjellpark

Påsken nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss til å ta imot liten og stor til solfylte dager i Fjellparken. Påskeprogram 2020 Vi er åpen hver dag i hele påsken (3-13 april ) fra kl 10.00 – 16.30 Fjellparken kafe er åpen i senteres åpningstider og serverer både mat og drikke. Skjærtorsdag: kl 19.00…

Ski instruksjon i Dagali Fjellpark

Ski instruksjon i Dagali Fjellpark

I vinterferien tilbyr vi skiskole i Dagali Fjellpark. Dette må bestilles på forhånd. 1 time 1 pers: 400,- 200,- pr ekstra person Kontakt oss på booking@dagalifjellpark.no for bestilling

Snart tid for Vinterferie

Snart tid for Vinterferie

Ingen ting er bedre en vinterferie på fjellet! Fra og med 13 februar til 1 mars holder vi åpen hver dag fra kl 10.00-16.30. Onsdag i uke 8 og 9 tilbyr vi kveldsaking fra kl 18.00-20.00. Dette må bestilles på forhånd. Fjellparken cafe holder åpent og servere varme og kalde retter i senteres åpningstider! Vi…

HVOR ER DAGALI?

Dagali er ei fjellbygd, 850 m.o.h., beliggende øverst i Buskerud, mellom Hallingdal og Numedal. Dagali går ofte under navnet „Aktivitetsbygda“, og det med god grunn. Tilbudene er uendelige og varierte. Det nærmeste tettstedet er Geilo, 25 km. unna i den ene retningen, og Uvdal i den andre andre. Geilo befinner seg midtveis på Bergensbanen, jernbanen mellom Oslo og Bergen. Vi har 250 km. til Oslo og 260 km. til Bergen.

Vi tilbyr transport for våre gjester mellom Geilo og Dagali. Hardangervidda Nasjonalpark ligger i umiddelbar tilknytning til Dagali, og er kjent for et unikt landskap , og også alle sine muligheter for friluftsopplevelser.

where-is-map

DAGALI ER PERFEKT FOR

FIRMA- OG SKOLEGRUPPER

Vi er det perfekte valget for gruppearrangement, teambuildingeventer og sosiale helgeturer, i fantastiske omgivelser fulgt av våre håndplukkede instruktører.

Enten du søker etter utvikling av samholdet i gruppen gjennom spennende friluftsaktiviteter, eller bare ønsker en dag ute i det fri sammen med kolleger, så skreddersyr vi pakker som passer alle behov.

Hvorfor ikke bestille en opplevelsestur for hele gjengen, med rafting, juving, kjelkekjøring eller kajakkpadling. Ta en kikk på aktivitetene på vår hjemmeside, og bestill ditt eget eventyrlige gruppearrangement sammen med Dagali Fjellpark.

FRILUFTSENTUSIASTER OG EVENTYRERE

Ser du etter noe ekstra spennende å oppleve i Norge? Elv og stryk, dype juv, vill natur, snø på fjellene og endeløse skiturer, høres det magisk ut?

I områdene rundt Dagali kan du utforske en egen verden av naturbaserte aktiviteter, spenning og moro! Legg hverdagen bak deg, kjenn at du lever – kom til Dagali Fjellpark!

AKTIVE FAMILIER

Vi tilbyr aktivitetsferier i friluft for barn og voksne. Dagali Fjellpark tilbyr morsomme og utfordrende aktiviteter i trygge og vennlige omgivelser.

Å være en aktiv familie er viktig. Det er ingen stor hemmelighet at fysisk aktivitet har flere fordeler enn bare helsemessig. Det å være sammen og aktiv som familie er uvurderlig for felleskap og samhold.