Overnatting

DAGALI FJELLPARK LEILIGHET

Passer for firmagrupper, idrettslag, skoleklasser, utdrikningslag og familier.

Stor og praktisk leilighet i Dagali Fjellpark beregnet på grupper. Her kan gruppen nyte privat innkvartering, men samtidig komforten med skisenter rett utenfor døren.

I første etasje finnes en stor gang med nok plass for støvler og yttertøy, en åpen løsning med oppholdsrom og kjøkken, og to baderom med wc og dusj.

Tilhørende finnes en solterrasse med grill, benker og bord. Gjester har også tilgang på badestamp og badstue.

Accommodation in Dagali

DAGALI LAVVO CAMP

For utdrikningslag, firmagrupper, lagaktiviteter, skoler.

Lavvocampen vår er lokalisert I skogen ved Dagali Fjellpark. Dette er det rimeligste alternativet på overnatting, men også det koseligste. Lavvo campen er ideelt i sommersesong for de som ønsker en anderledes opplevelse.

Lavvoene er bygget i trekonstruksjon. Vi har 4 lavvoer med sengeplass til 6 personer. Det er strøm og lys lavvoene. Den største lavvoen har stort ildsted i  midten med benker og bord, for arrangement og bespisning. Alle lavvoene har tregulv. I vår store lavvo er det soveplass til ca 20 personer.

Unique accommodation

CAMP

Camping i Dagali Fjellpark er en fin mulighet for de som vil bli på Dagali før, etter eller mellom aktivitetene. Vi har et stort området for telt eller campingbiler. Nå du camper i Dagali Fjellpark får du gratis tilgang til dusjer og toaletter. Vi tilbyr også gratis internett i vår Cafe.

Camping in Dagali Fjellpark