Hvor i Europa kan du oppleve beste vårrafting?

Gjør deg klar for rafting i verdensklasse - i Norge!

Hver vår våkner elva Numedalslågen i Dagali ved Geilo til en ny rafting sesong. Etter å ha blitt islagt i flere måneder, kommer den raskt til å bli besøkt av eventyrere ikke bare fra Norge, men egentlig fra hele verden. Elva passer for alle. Raftingsenter Dagali Fjellpark går over 3 ulike seksjoner på elva, og tar imot familier, grupper som vil oppleve et godt og morsomt eventyr, og selvfølgelig de som ønsker Full On ekstrem opplevelsen.

Lille Zambesi – beste vårrafting i Europa

Zambesi er verdenskjent i raftemiljøet. Mange reiser jorda rundt for å få opplevd de kraftige bølgene. Glem den lange reisen til Afrika! Prøv rafting i verdensklasse i Norge. Rundt midten av juni skjer det nemlig noe spesielt i Numedalslågen i Norge. Snøen er nesten helt borte og elva er på sin høyeste vannstand.

Elvene i sentral Europa tilbyr vanligvis 1,5 m høye bølger. Så høye bølger opplever man allerede som store og kraftige når man sitter i båten. Man får dem nemlig helt opp på øyenivået.

Når Numedalslågen er på sitt høyeste, kan vi oppleve tre meter høye bølger! Vannstanden kan være opptil 300 kubikkmeter per sekund. Det er ikke helt de 7000 kubikkmeterne per sekund av Zambesi, men stilen til Numedalslågen under den høyeste vannstanden er grunnen til at den noen ganger kalles Lille Zambesi. Og da er det beste vårrafting i Europa.

Best spring rafting in Europe - Dagali Fjellpark, Norway.

Vårrafting, Numedalslågen i Dagali, Norge. (foto: Dagali Fjellpark)

Er det trygt?

Sikkerhet er avgjørende. Etter å ha drevet med erfaring i denne elva i mer enn 10 år, kjenner vi den veldig godt, og vil vite hvordan vi best kan ta hånd om gruppen din.

På Dagali Fjellpark kan du velge mellom 3 rafting turtyper.

Familieturen passer for alle fra 8 år. Vi fokuserer på moro og sikkerhet for å gjøre dette til en hyggelig og minneverdig opplevelse for deg.

Klassisk rafting inkluderer mer utfordrende whitewater og passer alle fra 12 år. Denne turen er kjempegøy både for de som går på rafting for første gang, og folk som har raftet før.

Full On er vår mest utfordrende tur som går nedover de største strykene på elven.

Spring rafting Numedalslågen - school trip

Klassetur, Numedalslågen i Dagali, Norge, 5/2021. (foto: Dagali Fjellpark)

Enjoy the best rafting in Norway

Full On Utdrikningslag! Beste vårrafting i Europa. (foto: Dagali Fjellpark)

Er det ikke kaldt?
Det er en elv som renner fra fjellet, så tropisk er det selvfølgelig ikke. Men når guidene sammenlikner opplevelsen med andre lignende elver, for eksempel Sjoa, så sier de alltid at vannet ikke er så kaldt som i Sjoa. Numedalslågen starter nemlig ikke som en isbre.

I tillegg sørger vi for å gjøre vårt beste for deg som kunde. Vi leier ut 6 mm tykke neopren våtdrakter og 5 mm tykke neopren sko. De hjelper deg å holde varme mye bedre enn de vanlige våtdraktene på 3 mm. Kos deg under beste vårrafting i Europa!

arnfinn
Sikkerheten var på topp
Les mer
Vi er en familie på 5 som har vært på Dagali fjellpark flere ganger. I år tok vi Classic juving og full on rafting. Begge dagene var fantastiske. Med gode guider og topp stemning. Guidene tok oss gjennom aktivitetene på en fin måte med å forklare hva vi skulle gjøre foran de enkelte elementene. På juving viste den ene guiden oss hvordan det ble gjort. På rafting snakket guiden hva som var ved de enkelte strykene. Sikkerheten var på topp. Selv med undertegnede som falt ut av rafting flåten i et av strykene var guiden kjapt på plass og fikk meg opp. Anbefaler både rafting og juving på det varmeste.
Paulsen
Følte virkelig oss varmt velkomne
Les mer
For en helg! To dager med rafting med fantastisk hyggelige og flinke guider. Overnatting i flott ny lavvo. Kan virkelig anbefales. Så fine folk som jobber her. God stemning, alle var så hyggelige og flinke. Følte virkelig oss varmt velkomne.
Djinii
Både for nybegynnere og erfarne
Les mer
Rafting med kjempe service og veiledning! Erfarne guider! Absolutt verdt turen, både for nybegynnere og erfarne!
Monica H
Kan trygt anbefales for alle!
Les mer
Fantastisk raftingopplevelse! Kan trygt anbefales for alle! Dyktige, trygge, effektive guider, ingen venting, god mat
Eva-Lill W
Uten erfaring - veldig godt ivaretatt
Les mer
Kom uten erfaring og ble veldig godt ivaretatt. Det ble en heftig tur som jeg kommer til å huske lenge, de satt sikkerheten i høysetet og jeg følte meg trygg hele veien. Anbefales!
Anne-Mette R
Sexy ass gorillas
Les mer
Flott sted. Anbefales på det varmeste. Kule guider og en opplevelse for livet! Rajip Tripathi er en guiden over alle guider her!
Jostein A
Bedre enn det vi i fjor fikk i Sjoa
Les mer
Sammen med to tenåringsgutter hadde jeg et strålende opphold på Dagali fjellpark. Vi fikk bo i leiligheten på stedet - den er praktisk og romslig og inneholdt akkurat det vi trengte men selvsagt ikke noe luksus. Poenget med turen for oss var aktivitene, både juving og rafting var bedre enn det vi i fjor fikk i Sjoa og på Oppdal. Guidene fra Tsjekkia og Nepal hadde en god tone med oss turister, og sikkerheten var i fokus hele tiden. Utstyret (flåtene, klatreutstyret for juvingen)var i tipp-topp stand.
Previous
Next

Ser rafting i Numedalslågen ut til å være moro for deg og dine?

 Ta kontakt med Dagali Fjellpark og bestill et eventyr for ditt friluftsliv. Vi er åpne for bestillinger nå!

Dagali, Norge, 23.05.2022

Bestill beste rafting i Norge!