AKING

Det snør, det snør! Ta en tur ned vår preparerte akebakke med fantastisk utsikt mot Hallingskarvet og slipp løs ditt indre barn! Lei et akebrett og prøv den lengste akebakken med skitrekk i hele Norge!
Det er utrolig morsomt, og ikke bare for barn!

Med riktig snøforhold kan våre spesiallagde akebrett nå hastigheter opp mot 70 km/t når du fyker nedover bakken. Men ikke vær redd! Sikkerheten din er vår høyeste prioritet!

Vi begrenser antall akebrett i bakken til maksimum 30 og vi har satt minimumsalderen for aking til 12 år, eller 10 år i følge med en voksen.

PRIS

300 NOK/time eller 400 NOK/2 timer. Hjelm, briller og heiskort er inkludert i leieprisen.

ALDERSBEGRENSNING

12 år, eller 10 år i følge med en voksen

ÅPNINGSTIDER

Hver fredag til søndag + ferier (10-16). Kveldsaking på lørdager (17:30 - 19:30).

SESONG

Sesongen varer vanligvis fra desember til april.

KVELDSAKING

Er du klar for litt ekstra spenning? Eller vil du prøve noe helt nytt? Å ake ned bakkene i mørke er veldig annerledes enn i dagslys. Fjellene er helt stille og du fokuserer kun på lyden av akebrettet ditt mot snøen og lysstrålen fra hodelykten din. Vil du prøve? Vi tilbyr kveldsaking hver lørdag fra 17:30 til 19:30. Hjelm, briller, heiskort og en kraftig hodelykt er inkludert i prisen.

FAQ OM AKING I DAGALI

Akebrettene kan nå hastigheter på opp i mot 70 km/t. Det er utrolig morro, men det medfører også en viss risiko. Vi ønsker å unngå alvorlige ulykker.

Du er velkommen til å ta med egen hjelm og briller, men det er ikke nødvendig. Vi har hjelmer og briller i alle størrelser og de er inkludert i leieprisen.

Vi anbefaler på det sterkeste at du booker aking i Dagali Fjellpark på forhånd. Ofte så kan det skje at vi er fullbooket, spesielt på lørdager eller i ferier. Du kan booke akebrett online eler så kan du ta kontakt på booking@dagalifjellpark.no

Aking i Dagali Fjellpark kan gå raskt for seg. Hvis forholdene tillater det kan du nå hastigheter på opp mot 70 km/t. Det er viktig å alltid ha kontroll på akebrettet og å være klar til å bruke bremsen. Vi ønsker å unngå alvorlige ulykker, derfor leier vi ikke ut akebrett til barn under 12 år . (Hvis barnet er i følge med voksen så er aldersgrensen 10 år).

Godt humør og gjerne en gruppe venner. Jo flere, jo bedre. Bortsett fra det så anbefaler vi at du tar med deg varme vinterklær. Buksene burde være vanntette. Hvis du vil kan du ta med egne briller og hjelm, men det er ikke nødvendig. Vi har briller og hjelmer i alle størrelser og de er inkludert i prisen.

Vi tilbyr stort sett aking for 1 eller 2 timer. Det er vår erfaring at 2 timer er nok for de fleste. På 2 timer rekker du 10-12 runder. Hvis du vil ake lenger, kontakt oss på booking@dagalifjellpark.no

SIKKERHETSREGLER FOR AKING I DAGALI FJELLPARK

KONTAKT OSS

booking@dagalifjellpark.no

Hvis du har flere spørsmål, kontakt oss på epost.

+47 906 22 675

Bookingtelefonen vår er åpen mellom 09:00 og 17:00.

dagalifjellpark

For rask kommunikasjon, bruk Facebook messenger.