Nyheter fra Hallingdal

Dagali, Nesbyen, 8.7.2022

Ferie i Norge er i full gang. Hva er nytt i Dagali and Nesbyen?

For din trygge rafting i Dagali

Raftingguidene fra Dagali Fjellpark har nettopp fullført Rescue 3 Europe Whitewater Rescue Technician – Pro course (WRT-Pro). Dette er en internasjonalt anerkjent redningskvalifikasjon designet for profesjonelle elvebrukere som raftingguider og kajakkpadlere. 3-dagers kurset ble kjørt på raftingelva Numedalslågen av Simon Hanson fra Rescue 3 Norge. WRT-Pro gir guidene de nødvendige ferdighetene til å utføre redninger i elvesituasjoner.

Kom og prøv rafting med Dagali Fjellpark, det er veldig gøy! Les mer om rafting i Dagali.

Juving i Nesbyen – rappell ned fossefall!

Juving i Nesbyen

Har du vært på juving i Uvdal? Og vil du oppleve enda et stort eventyr? Dagali Fjellpark har nylig startet med juving i Rukkedøla i Nesbyen. Turen er 1,25 km lang, nedstigningen i vannet er 83 meter, turen tar ca. 4 timer. Sammenlignet med Uvdal er turen i Nesbyen omtrent like lang, men i Nesbyen renner det mer vann i canyonen.

Minimumsalder er 14 år. «Hvis du har et barn som er yngre enn 14 år, vennligst kontakt oss. Vi vil vurdere om han eller hun kan delta på juvingsturen.»

Les mer om juving i Nesbyen.

Juving i Nesbyen – rappell ned fossefall!

Mountain Cart

Dagali skisenter har nylig fått tillatelse til transport av trehjulinger Mountain Cart med skitrekket. Trehjulingene bruker den samme løypa som kjelkene om vinteren. Og også de er veldig raske.
Den nye action aktiviteten har allerede begynt i den nedre delen av løpa, konkret opp fra påstigningsstedet til den femte heisstolpen, og ned på akeløypa. Til sammen kan man bruke 12 trehjulinger. De yngste deltakerne kan være 12 år.


Mountain Cart på Dagali Fjellpark skisenter

Tusen takk

Tripadvisor gir ut Travellers’ Choice-priser til overnattingssteder og attraksjoner som konsekvent får gode anmeldelser fra reisende og er rangert i de øverste 10 % av steder på Tripadvisor. Dagali Fjellpark er 2022 Travelers’ Choice Award Winner. Tusen takk til alle reisende for det!

Mountain Cart på Dagali Fjellpark skisenter

Bestill de nye aktivitetene