Er du blant de 2.887 små sponsorene?

Har du besøkt Dagali Fjellpark i vinter?

Da har du også vært med på å bidra til utvikling av nærområdene i Dagali og på Dagalifjell. Takk skal du ha.

Fem kroner for hver person

For hver person, som har besøkt skisenteret og akebakken i vinter, sender Dagali Fjellpark 5 kr til Dagali Sti- og løypelag eller Dagali løypelag. Avtalen om samarbeidet var inngått med Dagalifjellets vel i fjor høst.

En 5-krone er ikke så mye. Men når vi kaster alle de 5-kronene deres inn i en sparegris, får vi totalt 14.435 kr, og det høres allerede mye bedre ut!

Vi vil gjerne takke dere alle, 2.887 små sponsorene.

Pengesummen blir delt mellom Dagalifjell løypelag (kr 10.000) og Dagali løypelag (kr 4.435).

Vi håper på å kunne fortsette i dette samarbeidet, slik at alle som med lidenskap for eventyr går på tur, sykler og går/står på ski i Dagali og omegn, får kose seg enda litt mer her i naturens hjerte.

Dagalifjellets Vell

Bildene: @matheanytrae @miriam.gray @sofia.schandy @tonjemsol

Skrevet av Emilie Pilatova, emilie@dagalifjellpark.no

Dagali, 26.4.2022

Med lidenskap for eventyr, i naturens hjerte

Opplev Numedalslågen på sitt beste!

arnfinn
Sikkerheten var på topp
Les mer
Vi er en familie på 5 som har vært på Dagali fjellpark flere ganger. I år tok vi Classic juving og full on rafting. Begge dagene var fantastiske. Med gode guider og topp stemning. Guidene tok oss gjennom aktivitetene på en fin måte med å forklare hva vi skulle gjøre foran de enkelte elementene. På juving viste den ene guiden oss hvordan det ble gjort. På rafting snakket guiden hva som var ved de enkelte strykene. Sikkerheten var på topp. Selv med undertegnede som falt ut av rafting flåten i et av strykene var guiden kjapt på plass og fikk meg opp. Anbefaler både rafting og juving på det varmeste.
Paulsen
Følte virkelig oss varmt velkomne
Les mer
For en helg! To dager med rafting med fantastisk hyggelige og flinke guider. Overnatting i flott ny lavvo. Kan virkelig anbefales. Så fine folk som jobber her. God stemning, alle var så hyggelige og flinke. Følte virkelig oss varmt velkomne.
Jostein A
Bedre enn det vi i fjor fikk i Sjoa
Les mer
Sammen med to tenåringsgutter hadde jeg et strålende opphold på Dagali fjellpark. Vi fikk bo i leiligheten på stedet - den er praktisk og romslig og inneholdt akkurat det vi trengte men selvsagt ikke noe luksus. Poenget med turen for oss var aktivitene, både juving og rafting var bedre enn det vi i fjor fikk i Sjoa og på Oppdal. Guidene fra Tsjekkia og Nepal hadde en god tone med oss turister, og sikkerheten var i fokus hele tiden. Utstyret (flåtene, klatreutstyret for juvingen)var i tipp-topp stand.
Djinii
Både for nybegynnere og erfarne
Les mer
Rafting med kjempe service og veiledning! Erfarne guider! Absolutt verdt turen, både for nybegynnere og erfarne!
Monica H
Kan trygt anbefales for alle!
Les mer
Fantastisk raftingopplevelse! Kan trygt anbefales for alle! Dyktige, trygge, effektive guider, ingen venting, god mat
Anne-Mette R
Sexy ass gorillas
Les mer
Flott sted. Anbefales på det varmeste. Kule guider og en opplevelse for livet! Rajip Tripathi er en guiden over alle guider her!
Eva-Lill W
Uten erfaring - veldig godt ivaretatt
Les mer
Kom uten erfaring og ble veldig godt ivaretatt. Det ble en heftig tur som jeg kommer til å huske lenge, de satt sikkerheten i høysetet og jeg følte meg trygg hele veien. Anbefales!
Previous
Next

Dagali Fjellpark starter med rafting 20. mai

Slapp av for en liten stund - se rafting og juving på video

Skru på lyden

Play Video about River rafting booking. Dagali Fjellpark. The best outdoor adventure in Norway.