Aktiviteter

AKTIVITETER I DAGALI FJELLPARK

Vi tilbyr en vidt spekter av friluftsaktiviteter, for alle aldre, gjennom hele året. Våre guider og instruktører er trent, sertifisert og erfarne i deres respektive disipliner – de elsker hva de gjør, og de gjør en fantastisk jobb. Vi arrangerer de fleste av aktivitetene våre selv, men vi samarbeider også med lokale aktører for å kunne gi dere den beste opplevelsen. Uansett hvilken sesong av året du velger, så venter det deg alltid en spennende ferieopplevelse. Kom og opplev Dagali selv!

Dagali er et vintereventyr, med mange muligheter for å nyte snøen både i og utenfor løypene. I tillegg til ski og snowboard, kan du prøve deg på bl.a. kjelkekjøring, langrenn, snøkiting, isklatring og fatbike. Du kan også besøke vår unike Ishuleby.

Sommeren i Norge er virkelig verdt å erfare. Solen går så vidt ned rundt midtsommer, så du har nok av muligheter til å utforske hele dagen og slappe av på lange lyse kvelder. Du kan også prøve aktiviteter som rafting, juvvandring, elvepadling, laser tag, fotturer i fjellet, kajakkpadling på fjellvann, sykling, SUP og fiske.