Rafting

FAMILIERAFTING

Ta med hele familien på en spennende raftingtur i flotte naturomgivelser! Her rafter vi i trygg og rolig elv, opptil grad 2, med gøyale bølger og små stryk som gjør turen spennende for små og store. Her er det muligheter for å svømme og flyte i elven, med lek og moro. Ingen erfaring eller svømmeferdigheter er nødvendig på denne turen. Rafting er en aktivitet som som  passer like godt på regnværsdager som på solskinnsdager. På rafting blir du våt uansett.  Våre profesjonelle guider vil gå igjennom sikkerhetsregler før vi går ut på elven og er ansvarlig for at alle kommer trygt fram.

TA MED
Badetøy/ekstra undertøy, håndkle, ullundertøy/superundertøy ( for rafting vår og høst)

Deltakere under 18 år må ha foreldres underskrift for å kunne delta på rafting.

NOK 690,- p.p. inkl. lunsj (barn NOK 590,-)

Minimun alder 8

ca 2,5 timer

CLASSIC RAFTING

Denne turen passer for de fleste, og er fylt med action og spennende stryk, vi lover deg at du ikke går tørrskodd ut av elva! Vi forserer grad 3 og 4 stryk som «Devils Playground» med surfing i «Engleporten», «Coctail», «Ismarfoss», med flere, alt etter vannstand og start/sluttpunkt i elveseksjonen. Du trenger ingen erfaring for å være med på denne turen, men må kunne svømme.

TA MED
Badetøy/ekstra undertøy, håndkle, ullundertøy/superundertøy ( for rafting vår og høst)

NOK 890,- p.p. inkl. lunsj
MINIMUM ALDER - 15 (12 år med foresattes underskrift)
3 timer

FULL ON RAFTING

Dette er vår ekstremtur, og foregår i de tøffeste seksjonene i elven, alt etter vannstand. Her kan du få oppleve «Surprise» og legendariske «Five Holes» på sitt beste, eller vi drar bølgetoget «Coctail» på sitt råeste, og mye mer! Her rafter vi opp til de mest tekniske og tøffeste grad 4+ stryk, og det er en fordel om du har prøvd rafting tidligere. Svømming må tas med i bergeningen på en slik tur, og du må være i normalt fysisk god form.

TA MED
Badetøy/ekstra undertøy, håndkle, ullundertøy/superundertøy ( for rafting vår og høst)

NOK 990,- p.p. inkl. lunsj
MINIMUM ALDER - 18 (15 år med foresattes underskrift)
3 hours