RAFTING

EKSTREMRAFTING I NORGE SIN VILLMARK

Noen bilder og videoer ser skummelt ut, men vi garanterer 100% sikkerhet mens du rafter med oss.

Ingenting er umulig

Selv en vill elv kan raftes trygt med godt utstyr og erfarne lokale guider. Bare gjør alt det guiden sier.

Elve-cowboys

Bare for ekte eventyrere! Vi kommer til å prøve ut og trene gjennom alt før rafting. I vannet vil det ikke bli tid til det.

Eventyr i verdensklasse

Lille Zambezi, 3-m høye bølger, strømmer på 300 m³/s, Ismarfoss stryket. Dette er den beste ekstremrafting i Norge.

Ingen risiko!

Ved de vanskeligste strykene kan du ombestemme deg. Du kan da enten rafte ned på flåten eller gå langs elvebredden.

FULL ON Rafting

Viltvann klasse 4+ / 5

Det betyr mellomstore bølger, stort volum, mulighet for store klipper og faremomenter, muligens en betydelig nedfall, krever presis manøvrering.

For ekte adrealinsøkere

Dette kan være den mest ekstreme rafting i Europa, med mange tekniske etapper. Etter noe trening hopper du rett i et viltvann, som er rask og voldsom.

Ikke prøv det alene!

Viltvann-elv klasse 4 trenger usedvanlig erfaring med rafting. Viltvann-elv klasse 5 trenger full mestring av rafting.

Man overbord!

Når vi driver med ekstremrafting, forventer vi å gå under vann. Vi trener alt. Alle vet hvordan de skal svømme i elva, i hvilken retning de skal svømme, hvordan de skal ta grep i tauet når de blir reddet i vannet og mye mer.

VI VISER DEG HVA SOM SKJER.

Og at du er trygg.

Flåten kommer inn i strykene, hold deg fast! Flåten går under vannet, den går opp igjen, hele mannskapet sitter på den og ekstremrafting kan fortsette.

Flåter er utstyrt med overflatemonterte sikkerhetstau. Du blir instruert om riktig sittestilling i båten. Du vil klare ekstremrafting i Norge sin beste raftingelv!

Man overbord! Faller du ut så bare svømmer du litt og så fisker vi deg opp. Vi trener alt på forhånd.

„Surprise Surprise“ & „Five Holes“ stryk

Denne delen kan du rafte bare på FULL ON rafting. Dette er store og kraftige stryk som krever teknisk hjelp fra hele mannskapet. Du trener dette på forhånd. Padler du, så padler du. Padler du ikke, så svømmer du.

"Angels Pathway" - Engleporten stryk

Dette stryket tilbyr flere muligheter for hvor du kan rafte. Under ekstremrafting rafter vi i midten, der elva er sterkest. Vi surfer på bølgene under stryket.

"Coctail" stryket

Det er en naturstryk med seks bølger på rad. For en opplevelse! Men det er helt trygt, det er bare bølger. Faller du ut så bare svømmer du litt og så fisker vi deg opp. Du må regne med det under ekstremrafting i Norge sin beste raftingelv!

Ismarfoss stryket

Ved elva Numedalslågen kan du styrte deg ned Ismarfoss stryket. Det er ikke noe foss. Det er en enorm, lang kaskade, den største når det gjelder kommersielle raftingturer i Europa. Tap på 6 meter vertikalt på bare 100 meter av elva!

HAR DU ALLEREDE RAFTET FØR?

Gjør det igjen! Du kan ikke stige ned i den samme elva to ganger.

Selv om du rafter den samme elva, blir det aldri det samme. Og dette er dobbelt sant med Numedalslågen, under ekstremrafting i Norges villmark.

Du kan rafte Numedalslågen tre ganger i sesongen og du vil alltid ha en annerledes opplevelse. Elva forandrer seg, den tillater å rafte andre seksjoner.  Kom igjen og neste gang kan du bestille en enda vanskeligere tur.

HVEM BLIR KAPTAINEN DIN?

Se hva de driver med på fritiden sin!

Jeg setter teamet sammen av bare profesjonnele kajakkpadlere og raftingguider. Viltvann er en lidenskap som forener oss.

PRIS & BETINGELSENE

Extreme rafting in Norway
0
Minstealder
0
Besøkende per flåte
0
Timer tilbrakt på flåten
0
Timer du vil trenger for hele aktiviteten

KJENNER DU TIL FULL ON JUVING?

Juving

Den ekte alpine erfaringen

Oppdag naturen som ikke kan nås uten spesialutstyr. Om du liker ekstremerafting i Norge sin beste raftingelv, så er dette noe for deg!

Utforsk den skjulte Ølmøsåe

Helling: 180 m / 145 m, lengde: 1500 m / 1200 m, vertikal vanskelighetsgrad: avansert / nybegynner, nedstigningstid: 6 / 5 timer.