Dagali Fjellpark

Dagali Fjellpark ligger i skråningen over Dagali, som er ei fjellbygd i Viken fylke. Herfra er det bare noen få skritt til Hardangervidda Nasjonalpark, kjent for det unike landskapet, den vakre norske naturen og muligheter for friluftsopplevelser.

Dagali Fjellpark tilbyr spennede sommer og vinter friluftsaktiviteter. Om sommeren, det er RAFTING, JUVING og kajakk, som trekker de fleste besøkerne. Vinteren lokker i hovedsak med eget skisenter og Norges lengste preparerte kjelkeløpe.

Gjestene kan velge fra tre typer overnatting: privat ferieleilighet, overnatting i lavvo eller en campingplass. Alle overnattingsmuligheter er bygget med tanke på grupper.

Klientene er ofte grupper: klassetur, firmatur, speidere, store aktive familier (jubileer, bryllup), teambuilding, utdrikningslag og andre arrangementer.

Dagali Fjellpark driver med adrenalin-friluftsaktiviteter. Sikkerhet går derfor først, og det er bare profesjonelle ledere og instruktører med på teamet.

Det nærmeste tettstedet er Geilo (25 km unna), hvor den nærmeste jernbanestasjonen ligger. Vi tilbyr transport for våre gjester mellom Geilo og Dagali.

 

where-is-map

Jeg vil oppleve den rene naturen og aktivitetene på Dagali Fjellpark