Utdrikningslag

PLANLEGGER DU ET UTDRIKNINGSLAG? 

Har du blitt spurt om å være forlover? Hvis du har lyst at det skal bli en uforglemmelig opplevelse bør du lese videre! Et utendørs eventyr med et opplevelsessenter er da midt i blinken. Et utdrikningslag er en viktig milepæl i en brud/brudgoms liv og bør absolutt bli feiret i en positiv atmosfære.

Vi kan arrangere alt rundt et utdrikningslag slik at brud eller brudgom får en uforglemmelig dag. Vi har mye erfaring med å arrangere arrangementer og skreddersy opplevelses pakker som passer akkurat din gruppe best! Vi kjenner det lokale område godt og kan derfor tilby det perfekte arrangementet. Vi kan også tilby overnatting og catering på vår base som også har lavvo, badstue og badestamp.

RAFTING I DAGALI:

Kanskje dere bør vurdere rafting?

For brud eller brudgom som søker litt spenning og utfordringer er dette perfekt. Den oppleveøsen du får hvis du rafter med oss har alt du søker! Adrenalin, action og spenning. Det er fysisk krevende og krever godt samarbeid og ikke minst for å få bruden eller brudgommen hel hjem.

Her er noen grunner til at du bør velge rafting:

  • Numedalslågen er en elv med mye morsomme og spektakulære stryk. Det er faktisk en av de beste elvene i hele Europa for rafting.
  • Rafting er en ekstremsport som definitivt vil øke adrenalinet i blodet ditt.
  • Det er ingen hemmelighet at det kreves godt samarbeid. Rafting er en perfekt opplevelse for teambuilding med morsomme, psykisk og fysiske utfordringer for alle sammen.
  • Det gir deg muligheten til å oppleve den Norske naturen på en helt ny måte.

LASER TAG:

Hvis adrenalin, spenning, underholdning og ”skyting” er noe du/dere interesserer dere for har du kommet til riktig sted. Vi liker at aktivitetene våre er gjennomtenkte og uforglemmelige, derfor vil ditt utdrikningslag bli det samme. Gjerne med litt ”uforutsette” hendelser, list og strategier.

Hvis ikke alle i utdrikningslaget kjenner hverandre, kan det å ”skyte” på hverandre være den perfekte måten å bryte isen på!

JUVVANDRING / JUVING:

Hos oss kan du få oppleve å bli bedre kjent med begrepet juvvandring. Utforske gjemte og hemmelige fosser, juv, hoppe i jettegryter og skli ned natursklier. Krystallklart vann vil virkelig gi deg følelsen med å være i ett med naturen. Når dere ankommer start punkt vil våre guider lære dere hvordan dere rappellerer korrekt ned fossen. Når dere er i juvet er det bare en vei og gå og det er ned.

Her vil dere virkelig oppleve uforglemmelige minner mellom venner og natur.

Denne aktiviteten er virkelig perfekt for utdrikningslag og andre grupper.

For å booke rafting, juving, SUP eller en kajakk tur med overnatting og mat for et utdrikningslag kan du bare sende oss en mail eller ringe oss!

Vi sees!