Klassetur

Det finnes ikke en bedre måte å feire et skoleår eller inspirere til samhold på enn å leke på naturens beste lekeplasser.

Avhengig av deres gruppe og budsjett så kan vi sette sammen bo, aktivitet, transport og mat til riktig pris. DAGALI FJELLPARK gir deres skole eller ungdomsgruppe en uforglemmelig og trygg opplevelse i store juv med flotte fosser eller på raftingelva vår Numedalslågen. Vi tilbyr også kajakk, SUP, lazertag og et bredt spekter av Teambulding aktiviteter.

Har dere lyst til å dra på skoletur om vinteren? Vi er åpent i vintersesongen også! Dagali Fjellpark er et lite og hyggelig alpinanlegg med 5 nedfarter i variert vanskelighetsgrad og en kjelkelyøpe på 1850 meter. Vi tilbyr ski- og kjelkeutleie, overnatting og mat. Det er også langrennsløyper rett utenfor døren. Her får gruppen sitt eget skisenter.

Bilder og videoer fra aktivitetene følger selvfølgelig med slik at elevene kan vise frem til venner og familie.

Hos oss har får du ALT på et sted. Vi har en stor og praktisk leilighet i Fjellparken beregnet på grupper.  I tillegg til dette har vi en helt ny Lavvo Camp. Lavvocampen vår er lokalisert I skogen ved Dagali Fjellpark. Dette er det rimeligste alternativet på overnatting, men også det koseligste.

Lavvoene er bygget i trekonstruksjon. Vi har 4 lavvoer med sengeplass til 6 personer. Det er strøm og lys lavvoene. Den største lavvoen har stort ildsted i  midten med benker og bord, for arrangement og bespisning. Alle lavvoene har tregulv. I vår store lavvo er det soveplass til ca 20 personer.Toalett/dusjfasiliteter finnes i servicebygningen 80 meter fra campen.

Fjellparken kafe holder åpent hele året og tilbyr matservering til din gruppe.

Mer info til planlegging:

Abonner på vårt nyhetsbrev og bli først til motta tilbud på klasseturer