Firmatur

FIRMATUR - TEAMBUILDING - EVENTS

Skal du planlegge en firmatur? Vi tilbyr skreddersydde opplevelser for deg og dine kollegaer. I Dagali Fjellpark har du alt på et sted. Vi tilbyr aktiviteter, overnatting og mat, både sommer og vinter.

På sommerstid tilbyr vi aktiviteter som rafting, juving, Lazertag, kajakk og SUP. På vinteren kan dere kjøre om kapp i Norges lengste akebakke, eller stå på ski i nypreparerte bakker helt for dere selv. Det finnes også fantastiske langrennsløyper rett utenfor døren. Vi tilbyr også Teambuilding aktiviteter begge årstider.

SOMMER:

Rafting og juving har vært en attraktiv sommeraktivitet i mange år av god grunn. Det er et eventyr alle kan være med på, og det er en god måte å skape langvarig samhold i en gruppe. Rafting er en utrolig spennende og morsom måte å få kollegaer og venner ut av den daglige tilværelsen på jobb og inn i et miljø der de kan samarbeide og vokse på nye måter.

Juving er utfordrene og krever samarbeid og tilitt. Det er en av de mest naturlige måtene å drive god team building på, morsomt, utfordrene, lærerikt og det gjør individer mer selvsikre. En kombinasjon av disse aktivitetene er perfekt for et firma eller gruppe som ønsker en «ut av kontoret» opplevelse med adrenalin faktor.

Vi tilbyr også Lazer tag. Dette er et konkurransespill, ganske likt et videospill, men langt mer interaktivt. Hver spiller har en lasermarkør og et hodeplagg med sensor. Siden det bare er laserstråler, så kjenner du ingen ting! Laser Tag utfordrer alle aldre og nivåer på spillere.

Team bulding aktiviteter er utrolig morsomt og skaper altid god stemmning i en gruppe. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter. Trykk her for mer info.

VINTER:

Hvis du kommer her på vinterstid vil vi anbefale dere å prøve vår kjelkebakke 1850m. Vår kjelkeløype er en fantastisk morsom lekeplass! Skitrekket tar deg enkelt opp til toppen, der Norges lengste preparerte kjelkeløype ligger klar for å ta deg helt ned til bunn igjen! Hvem kommer først ned?

Ønsker dere heller å teste ut våre skibakker er det også fult mulig. Her har dere mulighet til å ha et eget skisenter for dere selv helt uten kø og forstyrrelser.

Ønsker dere å bo på Geilo eller andre steder i Dagali området kan vi stå for transport til og fra akriviteter for deres gruppe. 

company-trip
sommerferie
pcs_1525698465