FAMILIERAFTING – Morro for hele familien

Familierafting – ha det gøy sammen!

Rafting er en av de beste aktivitetene du kan ta med familien på. Få med barna ut og bli med på eventyrlig rafting på Geilo i sommer. Det finnes ingen bedre måte å samle familien og skape nye minner sammen. 

 

Hvem kan bli med på familierafting?

Rafting in Norway

Alle i familien som er komfortabel i vann og kan svømme kan være med på rafting. Rafting er ikke bare for de som søker ekstremsport med adrenalin faktor, det passer også for de som ønsker å ha det gøy i elven sammen med familien. Vi har derfor delt inn turene våre i 3 kategorier.. Familieraftingen er tilpasset familer og barn ned til 8 år. Du må ha en høyde 115 cm for å være med. Familierafting går i roligere stryk og våre profesjonelle guider tilpasser turene etter ønske og behov. Det er viktig at barna er konfortable med å være i vann for å få en fin opplevelse.

Dette må du ha med:

Hvis du skal være med på rafting er det noen ting som kan være greit å ha med seg. Ta med håndkle og badetøy. Ta gjerne med et ullundertøysett og ullsokker til å ha under våtdrakten på kalde dager. Vi anbefaler ikke å ha bomull under våtdraktene da dette fort blir kaldt når det blir vått. På varme dager holder det med badetøy under våtdrakten. 

Utstyr:

Godt utstyr er viktig for god opplevelse på elven. Alle får utdelt tykke gode våtdrakter, våtsko, samt vest og hjelm. Guiden går over alt og ser til at er festet riktig før vi setter oss i båten. Sikkerhet er høyt prioritert hos oss, og viktig for at alle skal få en best mulig opplevelse. Alle får også utdelt padleåre. Er det noen barn som ikke ønsker å være med på selve padlingen så er det mulighet for de og bare sitte i båten og nyte omgivelsene. 

Våre guider er trent til å styre og få båten trygt ned elven. Det er derfor viktig at man hele tiden hører etter hva guiden sier. På familirafting går vi i de roligste strykene, men guidene tilpasser turen etter ønske. Ønsker man litt mer spenning og litt mer morro er det bare å gi beskjed til guiden så tilpasser han turen.

Familierafting Norge Rafting Norge Ferie i Norge Klassetur rafting speidertur rafting

accommodation Tripadvisor Dagali fjellpark activities