Blir skisenteret og akebakken i Dagali åpen i vinterferien?

Finnes det nok snø? Og vil Dagali Fjellpark arrangere noe morsomt?

Endelig får vi komme med gode tidender fra Dagali Fjellpark. Etter mange uker uten snø meddeler vi med glede, at vi har fått nok snø! Vi åpner skisenteret akebakken i Dagali på fredag 18.2. kl. 10:00!

Nytt: Aldri før har det blitt så enkelt å bestille opplevelse!

Den største nyheten, som vi har forberedt for dere, er on-line bestilling og betaling. Bestillingen er lett i boks på 2 minutter, billetten finner du i e-posten din.

On-line får du nå bestille både akebakken i Dagali og andre våre aktiviteter – snøkiting, familierafting, klassisk rafting, juving eller ekstreme eventyr – FULL ON rafting eller juving.

Det vi først og fremst har lagt vekt på er bestillingsvilkår. Vi ønsker at du har alle informasjonene, som du trenger, når du bestiller eventyr på Dagali Fjellpark.

Kan denne 6-sekunders videoen si alt om akebakken i Dagali, hva synes du?

Dagali Fjellpark Langrennscross 2022 – lørdag 26.2.

Vi vil gjerne feire vinterferien med dere! Bli med på Dagali Fjellpark Langrennscross 2022 på lørdag den 26.2. kl. 14:00! Invitasjon med påmelding og detaljene kommer om ikke lenge. Erfarne langrennsløpere kan allerede nå glede seg til en morsom konkurranse med flotte premier. Dagali Fjellpark Langrennscross 2022 blir arrangert i partnerskap med Dagalifjellets Vel.

Gavekort

Nylig kan du også kjøpe gavekort på vår nettside, og gi dine venner friheten til å velge den beste aktiviteten for dem! Du bestemmer selv hvor mye gavekortet koster. Koden på gavekortet kan brukes flere ganger, inntil beløpet er blitt brukt opp. Gavekort er gyldig i ett år fra kjøpsdato.

Splitter nye ‘Snowcarts’ kjelker venter på dere skinnende, raske og trygge. (foto: Dagali Fjellpark)

Oppgradering, Nye ‘Snowcarts’ kjelker og ny pris

Som vi allerede har informert dere, har vi oppgradert akebakken i Dagali for denne vinteren med 1596 tonn grus. Splitter nye ‘Snowcarts’ kjelker venter på dere skinnende, raske og trygge. Og vi har lagt til 5 kr i tillegg til prisene på våre vinteraktiviteter, både kjelker og alpint. Alle disse femkronene vil vi samle opp, og de blir sendt direkte til Dagali Sti- og løypelag. Det er ikke mye, men det er bare en begynnelse. Vi håper på et mer utviklet, bærekraftig samarbeid lokalt på Dagalifjell i framtiden.

Med lidenskap for eventyr, i naturens hjerte

Kom og ak hos oss! Vi har ventet altfor lenge på denne dagen! Hilsen fra Dagali Fjellpark. 

Skrevet av: Emilie Pilatova, emilie@dagalifjellpark.no, 16.2.2022.

Uten anstrengelse takket være skiheisen

Skiheisen vil trekke deg opp! Ingen slit, bare spennende moro.

Sus 1,850 m ned!

Akebakken er ganske lang og består av rette etapper og flere kurver.

Føl glede ved hastigheten

Nyt våre spesialbygde raske kjelker. Nå farten opptil 70 km/t!

Lei alt du trenger

Utleie - kjelker, hjelmer og briller. Utleie er inkludert i prisen.

Bestill nå - Racing kjelke opplevelsen