Akebakke – booking

Booking

I dag (5.april) skulle vært vår siste dag for sesongen, men værgudene hadde andre planer. Vi måtte derfor fremskynde sesongavslutningen.
Vi håper alle våre gjester, enten de har stått på slalom, akt eller overnattet i lavvoen, har kost seg og vi gleder oss til å se mange av dere i sommer på rafting og juving.
Takk for oss! ❤

Åpningstider

Vi har åpent fredag, lørdag og søndag fra kl 10.00 til kl 16.30. Og vi har kveldsaking på lørdag fra kl 18:00 til kl 20:00.

I påskeferien (29.3 –  5.4) holder vi åpent hver dag fra kl 10.00 til kl 16.30. Og vi har kveldsaking på lørdag fra kl 18:00 til kl 20:00.

Viktig

  • Av sikkerhetsmessige grunner tilater vi kun 1 person per akebrett.
  • Husk at aking i Dagali Fjellpark er en fartsfylt aktivitet og vi har aldersgrense på 12 år, eller 10 år i følge med voksen. 
  • I blant kan det skje at vi er nødt til å stenge heisen på grunn av sterk vind. Vi prøver altid og informere våre gjester, men for oppdatert informasjon vennligst sjekk vår FB-side.

Grupper

For større grupper (mer enn 8 personer) kan vi arrangere egne åpningstider. Ta kontakt med oss på booking@dagalifjellpark.no.


Laster kalender...
- Available
 
- Booked
 
- Pending
CHOOSE THE DURATION

Number of persons:

0.00kr

Start time (required):

Beware that if book the sleds for 15:00 or 19:00, then you will be sleding only for 1 hour!

First Name (required):

Last Name (required):

Email (required):

Phone (required):

Address:

City:

Details: