Sommeren er en fantastisk tid i Dagali og området har et enormt utvalg av utfordrende og spennende aktiviteter å by på. Dagali Fjellpark byr selv på klatring, zip-line og badestamp og sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi presentere et stort utvalg av aktiviteter for gruppene som besøker oss.

En av verdens beste raftingelver renner gjennom bygda, fjellene omkring byr på alt fra juving til fiske og vandreturer og vil du utfordre vennegjengen kan kanskje en tur på paintballbanen friste?

Kontakt oss i dag for et godt tilbud tilpasset nettopp din gruppe!

Få et tilbud!

Archery Tag – Nyhet i Norge

Archery Tag er en heftig blanding av det beste fra bueskyting, paintball og kanonball. Et actionfylt spill der målet er å treffe motstanderne eller motstanderens mål med pil og bue. Pilspissene er byttet ut med skumputer, slik at det hverken er farlig eller vondt å spille.

Rafting

Bli med på rafting i Numedalslågen! Rafting er en utrolig morsom opplevelse som kan tilpasses alle som tåler vann, enten du vil ha et skikkelig adrenalinkick eller en roligere tur.

Juvvandring – Juving

Juvvandring betyr å ta seg ned et juv ved å gå, klatre, hoppe og rappellere. Iført våtdrakt, klatresele og hjelm tar man seg ned et stykke flott natur med klipper, jettegryter, fosser og kulper.

Paintball

Paintball er et morsomt spill for deg som liker action og fysiske utfordringer. 2 lag kjemper om seieren - rykk frem med risiko for å bli truffet eller ligg gjemt og sikt på "fienden".

Teambuilding

Lagbygging på godt norsk, har blitt obligatorisk på firmaturer, konferanser og kurs. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

Kajakkskole

Lyst til å prøve elvekajakk? WOCs kajakksole gir dere en innføring i kajakkpadling; teknikk, rulle og gøy på vannet! Erfarne instruktører og trygge omgivelser.

Line dance

Drømmer du om å være cowgirl? Blir du myk i blikket ved tanken på countryfestival eller kvegdrift? Bli med på linedance-kurs! Ta på cowboyhatt og passende tilbehør og bli med!

Luftetur i UTV

Vil dere gi en i følget en oppleveser han/hun sent vil glemme? En tur som passasjer i vår UTV (En slags ATV med bur for virkelig tøft terreng) en stor opplevelse! Spenn deg fast!

Team-ball

"Team-ball" er ganske enkelt en kombinasjon av teambuildingsaktiviteter og paintball. En morsom og anderledes vri, der innsatsen på teambuilding virkelig teller.

Fjellvettkurs

Lær å ferdes i fjellet under alle slags forhold. Pakk sekken, finn frem, lær enkel førstehjelp ved skade, bygg gapahuk eller snøhule, gjør opp bål eller lag mat på stormkjøkken.

Vandring

Vi ligger ved foten av Hardangervidda, og har et flott utgangspunkt for vandreturer. Fantastiske turmuligheter i alle retninger, enten dere vil ha en kort tur eller flere dagers tur.

Fiske

Drømmer du om stillhet og ro med fiskestanga og gode venner? Dagali byr på mer enn action, vi har også flotte fiskemuligheter både i Numedalslågen og i fjellvannene i området.

Matkurs i friluft

Lyst på en anderledes matopplevelse? Lær å tilberede et deilig måltid utendørs. Her kan vi by på alt fra gourmetmiddager til pølser og pinnebrød.

Fjelltur med guide

WOC tar dere med på en guidet fjelltur, enten dere ønsker en halvdagstur eller en tur over flere dager. Gå fra fjellstue til fjellstue eller velg overnatting i telt med matlaging på bål og stormkjøkken.

Lavvo

Enten dere vil runde av dagens aktiviteter eller begynne kveldens fest er det lite som slår å sitte rundt et flammende bål sammen. Vi serverer gjerne middag eller litt spekemat.

Badestamp

Finnes det noe bedre enn å synke ned i en varm stamp etter en dag fylt av aktiviteter? Se solen gå ned med gode venner, knitrende bål og noe godt å drikke. En perfekt avslutning på dagen!

Klatring

Våren 2014 åpner vi klatrevegg i Dagali Fjellpark. Her kan man klatre bare for utfordringens skyld eller lage en konkurranse. Du kan rappellere, prøve zip-line eller ta trappene ned igjen.

Guitar Hero

For en artig vri på kvelden kan dere leie X-box med komplett Guitar Hero-sett; To gitarer, trommesett og mikrofon. Flere spill å velge mellom.

Pokersett

5 kortspoker, Texas Hold'em eller Black Jack? Avslutt dagen med en pokeraften! Vi har komplette pokersett med sjetonger, kortstokker og terninger.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x