Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Sommeren er en fantastisk tid i Dagali og området har et enormt utvalg av utfordrende og spennende aktiviteter å by på. Dagali Fjellpark byr selv på klatring, zip-line og badestamp og sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi presentere et stort utvalg av aktiviteter for gruppene som besøker oss.

En av verdens beste raftingelver renner gjennom bygda, fjellene omkring byr på alt fra juving til fiske og vandreturer og vil du utfordre vennegjengen kan kanskje en tur på paintballbanen friste?

Kontakt oss i dag for et godt tilbud tilpasset nettopp din gruppe!

Få et tilbud!

Rafting

Bli med på rafting i Numedalslågen! Rafting er en utrolig morsom opplevelse som kan tilpasses alle som tåler vann, enten du vil ha et skikkelig adrenalinkick eller en roligere tur.

Juvvandring – Juving

Juvvandring betyr å ta seg ned et juv ved å gå, klatre, hoppe og rappellere. Iført våtdrakt, klatresele og hjelm tar man seg ned et stykke flott natur med klipper, jettegryter, fosser og kulper.

Teambuilding

Lagbygging på godt norsk, har blitt obligatorisk på firmaturer, konferanser og kurs. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

Vandring

Vi ligger ved foten av Hardangervidda, og har et flott utgangspunkt for vandreturer. Fantastiske turmuligheter i alle retninger, enten dere vil ha en kort tur eller flere dagers tur.

Fiske

Drømmer du om stillhet og ro med fiskestanga og gode venner? Dagali byr på mer enn action, vi har også flotte fiskemuligheter både i Numedalslågen og i fjellvannene i området.

Fjelltur med guide

WOC tar dere med på en guidet fjelltur, enten dere ønsker en halvdagstur eller en tur over flere dager. Gå fra fjellstue til fjellstue eller velg overnatting i telt med matlaging på bål og stormkjøkken.

Lavvo

Enten dere vil runde av dagens aktiviteter eller begynne kveldens fest er det lite som slår å sitte rundt et flammende bål sammen. Vi serverer gjerne middag eller litt spekemat.

Badestamp

Finnes det noe bedre enn å synke ned i en varm stamp etter en dag fylt av aktiviteter? Se solen gå ned med gode venner, knitrende bål og noe godt å drikke. En perfekt avslutning på dagen!
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x