Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Familiens favorittskisenter

Dagali Fjellpark (tidl. Dagali Skisenter) er et trivelig alpinsenter med mye å by på for hele familien. Fjellparken har T-krok heis og 5 lange bakker som passer både øvede skiløpere og nybegynnere. En mellomavstigning på heisen gjør at selv de aller ferskeste skikjørerne kan kose seg i de store bakkene fra første stund.

Vi har også et avskjermet barneområde med eget skitau for barna. I feriene lager vi istand egne arrangement for de minste. Området er veldig oversiktlig, alle kommer ned på samme sted så om man vil kan man tilbringe hele dagen i solveggen på verandaen med full oversikt over barna. Varmestua serverer deilig, hjemmelaget mat og har alle rettigheter, så de som ønsker kan ta seg en pils i solveggen om ettermiddagen.

Løypene prepareres daglig, med unntak av offpistløypa, som er for de som trives best i puddersnøen. I kuleløypa finner du hopp, rails og hauger for de som vil leke seg litt. Skiutleia leier ut alpint, snowboard og langrennsutstyr til både små og store.

I tillegg til skibakkene har vi Norges lengste kjelkeløype og egen løype for airboard, noe av det morsomste du kan gjøre ute vinterstid.

Dagali Fjellpark er også et utmerket utgangspunkt for langrennsturer på Dagalifjell og i Dagaliområdet.

Vinteren 2016/17 blir det åpent i alle helger og ferier, samt hele februar fra romjul til midten av april.

 

Løypekart

Prøv også:

Kjelkeløype

Vi har Norges lengste kjelkeløype på nesten 2 km. Den består av lange, rette fartsetapper, doserte svinger og kuler. Kjelkene komme opp i en fart på 70 km/t så det går virkelig unna!

Airboard

Dagali Fjellpark er et av få steder i Norge som tilbyr airboard, en luftmadrass til bruk på snø. Airboardet styres ved hjelp av kroppsvekten. Man tar heisen til topps og kjører alpinbakkene ned.

Skiutleie

I skiutleien får du det du trenger av utleieutstyr til alpint og snowboard for barn og voksne. Den ble grundig oppgradert høsten 2013, med ny innredning og ikke minst nytt utstyr.

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Fjellparken akkurat nå:

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x