Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

 

Sommeren 2015 ble en travel sommer – akkurat som vi ønsket oss! Vi har hatt mange grupper på besøk, både utdrikningslag, firmagrupper, skolegrupper og diverse andre. I helgene har det stort sett gått i ett med aktiviteter, servering og transport.

Vi er kjempefornøyde med sommeren og er nå godt i gang med den helårsdriften vi har planlagt siden vi overtok.

 

Aktivitetsmeny-norsk-forside-2015 (Medium)Dagali 365

Vi startet opp Dagali 365 som er et samarbeid med Raftingsenteret Serious Fun for å vise frem mangfoldet av aktiviteter og opplevelser som området har å by på og få til et enda bedre samarbeid for å lage et bedre tilbud for gjestene og sørge for enklere administrering for oss. Dette er vi veldig fornøyde med, det har gitt veldig gode resultater for begge parter og vi opplever at andre reiselivsaktører som hoteller, turoperatører og turistkontor setter pris på at vi har samlet hele tilbudet vårt i en felles brosjyre.

Vi har også hatt en salgsdisk/informasjonsdisk på reiselivssenteret på Geilo i sommer.

Ny minibuss

Det ble kjøpt inn en egen minibuss for å kunne sørge for transport av gjestene våre. Det gjelder både tilreisende grupper og lokale og hyttefolk, nå kan vi sette opp buss til og fra kveldsarrangement og gjøre det enkelt å komme seg hjem fra afterski.

Vi disponerer også en stor buss som egentlig er Serious Fun sin, slik at vi også kan frakte større grupper. Begge bussene ble dekorert opp med matchende dekor og vi synes de ble riktig så fine.minibuss-dagali-fjellpark-365-transport

 

Archery Tag

Årets nyhet ble tatt i bruk på forsommeren og viste seg å være enda morsommere enn det så ut til! Vi har spilt mange kamper på banen i fjellparken, spillet ble testet ut på øya i Aasbergtjønn, og både vi og gjestene har hatt det kjempegøy.I Archery Tag har man oppbålasbare elementer til å gjemme seg bak

Elgsafari

Vi startet opp elgsafari til Langedrag, først og fremst som et tilbud til utenlandske turister. Det falt godt i smak, spesielt blant Nederlendere og Tyskere som har hjerte for elgen – akkurat som oss. Turen gikk med minibuss fra Geilo og inkluderte kos med elgkalvene på Langedrag og leting etter elg i skogene rundt Tunhovd. moose-safari-elg-safari-langedrag-dagali-fjellpark (1)

Dagali-Dagan og andre arrangement

Vi hadde som vanlig stand under årets Dagali-Dagan og fikk pratet med en god del av dere. Vi arrangerte også inspirasjonskveld med Turid Lindseth fra Hardangervidda Fjellguiding som viste flotte bilder tatt av Randi Halland og kom med massevis av tips og inspirasjon til turer både til fots og med sykkel i Dagali-området.

I september tok vi turen til Dyrsku’n i Telemark for å vise frem Dagali for de 90.000 som besøker Dyrsku’n hvert år.

Graverarbeider

Det nytter ikke å hvile på laurbærene i løpet av Dagalis korte sommer. Årets store prosjekt var nytt infiltrasjonsanlegg, da det gamle anlegget var utdatert og underdimensjonert. I løpet av juli laget vi derfor nytt kloakkanlegg og dette var heldigvis den siste, store oppgraderingen som trengtes for å få anlegget i skikkelig god stand.

Vi har også fortsatt arbeidet med å utbedre løypene, jo jevnere bakken bli – jo mindre snø trenger vi for å åpne.

Panel på lavvoen

Lavvoen er kledd med panel slik at den skal tåle både én og ti nye vintre, for den gamle duken hadde ikke tålt enda en vindfull vinter. Det gjør den også mye lunere, slik at den egner seg for overnatting i sommerhalvåret. Inni lavvoen har vi nå strøm, vann og wifi og det ble bygget et inngangsparti for å gi enkel tilgang også når det er mye snø.panel-lavvo-dagali-fjellpark-geilo

 

Snart er vinteren her igjen

Vi er akkurat ferdige med sommersesongens siste grupper, denne helgen hadde vi gjester på rafting mens andre kjørte slalom på Geilo. Den første snøen er meldt denne uken og vi skal snart gjøre oss ferdige med det meste som må gjøres utendørs. Nå gjenstår klargjøring til vinteren, som vanlig tenker vi at det er lenge til sesongstart, men vi vet jo at det ikke stemmer!

Ha en strålende høst videre!skurdalen.hallingskarvet.geilo-dagali-foto-anne-kristin-aasberg

 

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x