Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Fakta:

For hvem:
Grupper som bedrifter, skoleklasser, idrettslag, vennegjenger og utdrikningslag. Aktivitetene tilpasses den enkelte gruppa.

Når:
Hele året

Varighet:
Fra 1 time til full dag

Alder:
Fra 10 år

Ta med:
Praktiske klær til utebruk

Vi stiller med:
Instruktør og nødvendig utstyr. Varm drikke.

 

Teambuilding – Lagbygging

Obligatorisk på firmaturer, konferanser og kurs. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

Dagali Fjellpark og vår samarbeidspartner Serious Fun har en rekke aktiviteter på reportoaret, fra finurlig hodebry til festlige, fysiske utfordringer, og de lager et opplegg tilpasset hver enkelt gruppe. Aktivitetene er selvsagt avhengig av gruppens størrelse og ønsker, årstid og sted.

Eksempler på teambuildingsaktiviteter: 

 • Gladiatoren: To og to utfordrer hverandre sittende på en robust trestamme. Med en hånd på ryggen og andre med et godt grep rundt høysekken, er det om å gjøre å dulte konkurrenten ned i halmen under trestammen. Veldig festlig og ikke minst underholdende!
 • Pil og Bue: Hvem har en Robin Hood i seg? Her er det om å gjøre å beherske selve utstyret og selvsagt treffe blinken. En aktivitet som virkelig gir mestringsfølelse når man lykkes.
 • Bungeerun: En av de mest poplulære teambuildingaktivitetene. Med bungeestrikk rundt livet er det om å gjøre å komme lengst og plante sitt flagg. Både enktelvis og parvis kan man utfordre hverandre i denne aktiviteten og et uvisst antall teknikker kan utprøves.
 • Tandemski: Vinteraktivitet der man kan plassere opptil 3 personer på hvert par ski. Her er det om å gjøre å være samstemte og komme først i mål. Svært utfordrende, men mest av alt hysterisk morsomt.
 • Dekk-kast: Her skal man bygge sin egen hinderløype mens man gjennomfører den. Man kaster dekkene foran seg for deretter å hoppi dem. Målet er selvsagt å komme først, men skal man kaste langt og måtte hoppe langt eller kort og måtte kaste flere ganger…?
 • Rockeringtwist: Hvem er raskest og lettest på foten? I ring med alle deltakerne hånd i hånd skal rockeringene twistes rundt uten stopp. Der rockeringene møtes eller stoppes må deltakeren ut, dette foregår helt til en verdig vinner står igjen tilslutt.
 • Hodebry: Litt hodebry må man ha, og her er oppgaver som er finurlige, uformelle og morsomme. Løsningene er ikke alltid så logiske eller ulogiske som de ser ut til…
 • Kanorace: Hvem er raskest i kano? Rett og slett kappløp med kano. Annerledes kappløp som både utfordrer styrke, teknikk og lagfølelsen.
 • Blind manns bløff: To og to skal gjennom en hinderløype. Høres kanskje lett ut? Hinderløypa blir straks mer utfordrendende med bind for øynene på lagkameraten. Her må man stole på magefølelsen og ikke minst på lagkameraten som har sine øyne tilgjengelig.
 • Beachvolleyball: Gamle volleyballkunster blir børstet støv av og lagkoordinasjonen blir virkelig utfordret i beachvolleyball. Innsatsen teller vel så mye som teknikk og konkurranseinstinktet kommer godt tilsyne i denne aktiviteten.
 • Stammekast: Her har man muligheten til å vise frem rå kraft og brutal teknikk. Hvem kan kaste stammen lengst?

Har dere spesielle ønsker er det bare å komme med forslag!

Teambuilding foregår hos:

Raftingsenteret Serious Fun logo

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x