Fakta:

For hvem:
Grupper på min. 10 personer som firmaer, skoleklasser, idrettslag, vennegjenger og utdrikningslag. Enkeltgjester kan bestille direkte fra Serious Fun.

Varighet:
Avhengig av gruppestørrelse

Alder:
Fra 15 år

Krav:
Ikke påvirket av rusmidler

Vi stiller med:
Klær, masker, markører, instruktør

Video:

 

Paintball

Paintball er et morsomt spill for deg som liker action og fysiske utfordringer. 2 lag kjemper om seieren – rykk frem med risiko for å bli truffet eller ligg gjemt og sikt på «fienden».

Du kaster deg i skjul bak en stor stein mens lyden av paintballmarkørene smeller i ørene. Du er så nære, flagget står bare noen meter unna, men hvordan skal du få ta i det uten å bli truffet?

 

«Dekk meg!» roper du og satser på at lagkameratene gjør nettopp det. Mens du løper frem mot flagget hører du at de skyter mot motstanderlaget. Ballene hviner rundt deg og det spruter maling når du dekker deg bak et tre med flagget. Nå må du bare bringe flagget tilbake til basen, så er seieren sikret.

Opplegg: 

Instruktøren deler ut drakter, utstyr og informerer om utstyret, sikkerhet og spillet. Instruktøren vil være tilgjengelig under hele spillet og passe på at alle sikkerhets- og spilleregler blir fulgt.    

Spill:
Spillene kan avtales på forhånd eller Serious Fun kan anbefale hvilket spill som passer best utifra gruppens ønsker og størrelse. De mest populære spillene er:

 

Capture the Flag:
Dette er et spennende spill der hvert lag har definert hver sin side av skogen. Flagget blir plassert i midten og det er om å gjøre å få tak i flagget og frakte det i sikkerhet til sitt territorium uten å bli truffet.

Full Contact:
Her er det om å gjøre å ta helt av og «male» det andre laget. Det laget som har mest maling på seg, har tapt. NB! Her bør man kjøpe en ekstra boks med baller.

One Shot, One Kill:
Dette er ekstra moro, for her spiller alle mot alle. De som blir truffet er ute av spillet og tilslutt står man igjen med en verdig vinner.

Dueller:
God gammeldags westernstemning der det er om å gjøre å være raskest på avtrekkeren. Må iblant tas i bruk hvis man har to standhaftige krigere igjen i skogen.


 

Grupper:
For en større gruppe kan paintball fordel komineres med teambuildingsaktiviteter. På den måten unngås ventetid og for å gjøre det ekstra spennende, lages et poengsystem der man kan samle poeng på teambuildingaktivitetene som kan byttes med paintballballer.

Sted:
Paintball foregår i skogen ved villmarkscampen til Serious Fun. Her kan man bruke naturlige busker og trær å gjemme seg bak

Paintball foregår hos:

Raftingsenteret Serious Fun logo

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x