Overnatting i Dagali Fjellpark – eller i nærheten

Fra lavvo til luksuhotell

Dagali Fjellpark har en egen utleieleilighet med 25 sengeplasser og gode samarbeidspartnere når det gjelder overnatting. Vi har lang erfaring med hva som skal til for å tilfredsstille ulike gruppers behov og sammen med dere finner vi den beste løsningen. Trenger du overnatting i Dagali for en gruppe kan vi hjelpe deg!

Dagali Hotel

Dagali Hotel er et koselig hotell for hele familien som ligger ca 3 km fra Dagali Fjellpark. Fra nyttår blir det samme drivere på hotellet som i Fjellparken, noe som betyr spennende pakker og tilbud for deg.

Utleieleilighet

Vi har en stor og praktisk utleieleilighet som er bygget med tanke på grupper som firma, utdrikningslag, idrettslag, mindre skolegrupper eller familier som vil reise et sted sammen. Leiligheten har sengeplass til 25 fordelt på 5 rom i 2. etasje,pluss 4 madrasser på...

Lavvo

For den ekte villmarksfølelsen kan dere overnatte rundt bålet i vår store lavvo. Lavvoen har god plass til ca 30 personer og eget sanitærbygg med dusj/wc og badstue.

Hotell på Geilo

Ønsker dere høyere standard kan vi tilby hotellovernatting i alle prisklasser på Geilo, 24 km fra Dagali Fjellpark. Her kan dere nyte SPA og svømmebasseng, lekre restauranter eller uteliv i mange varianter.

Les også