Dagali Fjellpark | Om Dagali


OM OSS

Opplev aktiv ferie i storslått nordisk natur. Hos oss finner du varierte friluftsaktiviteter, turer og kurs året ru

Enten du kommer som en del av en gruppe, en familie, et par, eller bare deg, så vil du nyte de fantastiske friluftsmulighetene Dagali har å by på. Vi har også passende overnatting på stedet, for avslapping og hygge etter en spennende dag.

Vår profesjonelle stab, personlig service, lokale ekspertise, gode fasiliteter og kvalitetsutstyr til alle aktiviteter, vil gjøre at du får aller mest ut av ditt opphold i Dagali sammen med oss.

VÅRT TEAM

HELENE HARRITSLEV KJØNÅS

Helene er den lokale ildsjelen i Fjellparkgjengen. Hun har jobbet innen turist- og reiseliv i Hallingdal og Numedal gjennom de siste 20 årene. Helene har også guidet på Numedalslågen siden 2005.

  • WRT-Whitewater Rescue Technician
  • årlig oppdatering på Norsk Grunnkurs i Førstehjelp
  • Skipatrulje, og Ski/snowboardinstruktør

VOJTECH HEJTMANEK

Vojtech er fra Tsjekkia, og har guidet på Numedalslågen siden 2010. Bak seg har han mer enn 15 års intensiv elvekajakkpadling rundt i verden. Han har også laget og filmet til introduksjonsvideor i padling, som Kayaking Simple and Safe.

  • Whitewater Leader and Whitewater Rescue Technician (Charles university in Prague, Faculty of Physical Education and Sport, by Phdr. Petr Novotný Ph.D. IRF instructor)
  • WRT – Whitewater Rescue Technician
  • årlig oppdatering på Norsk Grunnkurs i Førstehjelp.

JAN HAVELKA

Jan er Tsjekkisk, og har jobbet med oss på Numedalslågen siden 2016. Elvepadling har vært Jan`s lidenskap siden han var liten, og han er nå en av de beste ekstrempadlerene i Tsjekkia.

  • WRT-Whitewater Rescue Technician
  • årlig oppdatering på Norsk Grunnkurs i Førstehjelp

HVOR LIGGER DAGALI?

Dagali er ei fjellbygd, 850 m.o.h., beliggende øverst i Buskerud, mellom Hallingdal og Numedal. Dagali går ofte under navnet „Aktivitetsbygda“, og det med god grunn. Tilbudene er uendelige og varierte. Det nærmeste tettstedet er Geilo, 25 km. unna i den ene retningen, og Uvdal i den andre andre. Geilo befinner seg midtveis på Bergensbanen, jernbanen mellom Oslo og Bergen. Vi har 250 km. til Oslo og 260 km. til Bergen.

Vi tilbyr transport for våre gjester mellom Geilo og Dagali. Hardangervidda Nasjonalpark ligger i umiddelbar tilknytning til Dagali, og er kjent for et unikt landskap , og også alle sine muligheter for friluftsopplevelser.