Dagali Fjellpark | Pakker

PAKKER

Vi tilbyr to typer pakker:

MULTI-DAG PAKKER

FULL ON PAKKE 2 DAGER

INKLUDERER:

  • FULL ON Rafting
  • FULL ON Juving
  • USB minnepinner med bilder

Pris: NOK 1 950,- per. Person

Bestill denne pakken

CLASSIC PAKKE 2 DAGER

INKLUDERER:

  • Classic Rafting
  • Classic Juving
  • USB minnepinner med bilder

Pris:
NOK 1 650,- per. Person

Bestill denne pakken

PAKKER FOR GRUPPER

UTDRIKNINGSLAG

Er du på utkikk etter noe spesielt til en god venn eller et familiemedlem som skal feire de siste dagers frihet før sitt bryllup?

Å planlegge en raftingtur, juvvandring, overnatting og mat for et utdrikkingslag kan være enklere enn det kanskje virker som. Alt du trenger å gjøre er å ringe oss eller sende oss en mail og informere oss om antall personer du planlegger å ta med deg.

Fortell oss kort om gruppa og om du vil ha en avslappet flytetur eller om du vil ha adrenalin type henge i tau i 40 meter fossefall eller annen mer ekstrem elvemorro. Ut av elva og rett på Cavasmaking 10 min unna? Ikke noe problem, vi ordner.

Vi kan sette opp 2-3 alternativer til deg ut i fra hva du forteller oss, så gjenstår det bare for deg å peke på det du vil ha. Vi vet hva som funker.

Kontakt oss for et tilbud

FIRMATUR

Juving og rafting har vært en attraktiv sommeraktivitet i mange, mange år av god grunn. Det er det er et eventyr alle kan være med på, og det er en god måte å skape langvarig samhold i en gruppe. Rafting er en utrolig spennende og morsom måte å få kollegaer og venner ut av den daglige tilværelsen på jobb og inn i et miljø der de kan samarbeide og vokse på nye måter. Det er en av de mest naturlig måtene å drive god team building på, morsomt, lærerikt og det gjør individer mer selvsikre.

Rafting er en flott, spennende og trygg måte å leke i villmarksomgivelser på.

Du kan kombinere alle våre aktiviteter inkludert team building. Vi kan stå for transport av deres gruppe fra hvor som helst til Geilo/Dagali og tilbake igjen.
Vi tilbyr et bredt spekter av overnattingsmuligheter.

Kontakt oss for et tilbud

SKOLEGRUPPER

Det finnes ikke en bedre måte å feire et skoleår eller inspirere til samhold på enn å leke på naturens beste lekeplasser.

Avhengig av deres gruppe og budsjett så kan vi sette sammen bo, aktivitet, transport og mat til riktig pris. DAGALI FJELLPARK gir deres skole eller ungdomsgruppe en uforglemmelig og trygg opplevelse i store juv med flotte fosser eller på raftingelva vår Numedalslågen. Vi har meget dyktige guider, det beste utstyret og våre priser er meget konkurransedyktige.

Bilder og videoer fra aktivitetene følger selvfølgelig med slik at elevene kan vise frem til venner og familie.

Kontakt oss for et tilbud