Lyst på en anderledes matopplevelse? Vår kokk lærer dere å tilberede et deilig måltid utendørs (eller i lavvoen, om værgudene skulle være imot oss). Her kan vi by på alt fra gourmetmiddager til pølser og pinnebrød. Selvfølgelig avsluttes aktiviteten med å spise det deilige måltidet dere har tilberedt.

 

Introduksjon

 

  • Presentering av kokk/kursleder
  • Presentering av hva som skal tilberedes og hvordan hver enkelt ting skal tilberedes
  • Dele inn i grupper på 2,3 eller 4 personer ( avhengig av hvor mange dere er)
  • Tildele stasjoner og råvarer

Hver gruppe får utdelt sine ingredienser. Kokken forklarer først hvordan man går fram før dere starter. Kokken svarer på spørsmål og hjelper de som trenger det underveis. Og det er bare å spørre og grave om alt dere lurer på. Poenget er at dere skal klare og lage denne maten selv. Kokken er der som en veileder.

Alternativer:

GOURMET

  • Reinsdyrfilet med rotgrønnsaker på grill/bål m/soppsaus eller bjørnebærsaus
  • Rypebryst med bakte grønnsaker og potet på grill/bål
  • Laks med ramsløksmør, chorizo-vinagrette og saltbakte poteter på grill/bål 

ENKLERE MAT

  • Lappesteik med poteter bakt i bålet
  • Grillspyd med potetsalat, dressinger etc
  • Spareribs med cole slaw, potetsalat

DESSERTER

  • Frukt/bær i foliepakker. Med eller uten sjokolade. Varmes på bålet
  • Sjokoladefondant. Lages på grill/bål
  • Grillet ananas med mascarpone
  • Lapper (som tilbehør til frukt og bær) 

SKOLER/BARN/UNGDOM

  • Pinnebrød
  • Innbakte pølser
  • Forundringspakke ( putt selv i pakken det man vil ha av kjøtt/fisk og grønnsaker) smørsaus.
    Vi stiller med ett utvalg kjøtt, fisk, kylling og grønnsaker. Hver enkelt velger selv hva som skal være i pakken. Varmes i bålet/på grillen. God middag og avslutte dagen med.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x