Tilbud på kickoff i Dagali Fjellpark

Legg avslutningsturen til Dagali Fjellpark, med spennende aktiviteter, deilig mat og behagelig overnatting.

Hos Dagali Fjellpark får dere komplette pakker for en firmatur utenom det vanlige. Plassert mellom øst og vest, med kort vei til togstasjonen på Geilo er det et flott sted å samles for grupper fra både øst- og vestlandet.

I sommerhalvåret har vi et enormt utvalg av spennende og naturbaserte aktiviteter som kan tilpasses de aller fleste grupper. Dere trenger ikke være superaktive eller i toppform, vi lager opplegg som passer.

Mer om firmaevent i Dagali Fjellpark

Se hele tilbudet for firmaturer

Tilbud akkurat nå:

Prisene gjelder midtuke fra 10. august – 1. oktober for grupper på min 10 personer. Kontakt oss for et godt helgetilbud!

Ta kontakt!

Vær ikke redd for å ta kontakt om du har noen spørsmål!
Tlf: 32 09 33 32
booking@dagalifjellpark.no

 

Kontakt oss

Lavvotilbud

Kr1150,-/person
Bestill nå

Badestamp-tilbud

Kr1850,-/person
Bestill nå

For det lille ekstra kan vi by på villmarksfrokost med egg og bacon, varm lunsj, drikke til maten eller andre aktiviteter. Ta kontakt for et forslag.

 

Rafting

Rafting er en utrolig morsom opplevelse som kan tilpasses alle som tåler vann, enten du vil ha et skikkelig adrenalinkick eller en roligere tur.

 

Les mer om rafting

Archery Tag

Archery Tag er en mix av bueskyting, paintball og kanonball. Et actionfylt spill der målet er å treffe motstanderne eller motstanderens mål med pil og bue.

 

Les mer om Archery Tag

Teambuilding

Lagbygging på godt norsk, har blitt obligatorisk på firmaturer, konferanser og kurs. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

 

Les mer om teambuilding

Servering

Grillaften, gryterett eller en fireretters festmeny? Vi lover deg nydelig mat uansett budsjett. Vi har alle rettigheter.

 

Se våre menyer

Våre gjester sier

Se hva gjestene våre har å si:

Kjære alle sammen ved Dagali Fjellpark
Vi vil gjerne takke dere alle sammen for et formidabelt opphold for utdrikningslaget vårt i januar!! Vi ble møtt av en vennlig gjeng, sporty innstilt til tross for [stormen] «Nina», behjelpelig på alle mulige måter – vi takker dere alle sammen for dette!
Må nok en gang skryte kokken opp i skyene for en NYDELIG middag! Tusen takk for at dere husket på den glutenintolerante og den gravide, og at bordet var dekket så pent, og at maten var utsøkt, velsmakende og ble servert veldig raskt etter hverandre! Vi har alle pratet om det og ble veldig imponert!
Charlottes utdrikningslag

Tusen takk for oss!

Takk for deilig mat, morsomme opplevelser og super service!

 

Enkelt og Greit

Takk for en suveren weekend!
Kaland og Partners

Les også