dagali-hotelJanuar byr på vakre vintermorgener, puddersnø og god plass i løypene. Nå er det på tide å lade batteriene og komme vekk fra kjas og mas. Opplev den friske luften, stillheten og ikke minst opplevelsene høyfjellet kan by på.

På denne tiden er det rolig på hotellet og i skisenteret, med god plass til å boltre seg for både store og små. Det er nå de beste snøfallene med pudder kommer og i Dagali kan du da finne urørte linjer langt utover dagen – det er ingen grunn til å stresse.

Foretrekker du preparerte løyper er naturligvis de fleste løypene nypreparerte hver morgen, men offpisteløypa får ligge i fred til pudderelskerne.

Alle løypene kommer ned på samme sted – så så snart barna mestrer skiene kan de trygt få prøve seg alene – du har likevel oversikt.

Dagali Hotel er et sjarmerende og tradisjonsrikt høyfjellshotell bare 3 kilometer fra Dagali Fjellpark. Her er romslige familierom med plass til intill 6 personer, så hele familien kan bo bekvemt sammen. Hotellets kjøkken frister med tre retters middag hver kveld, god og ekte mat basert på tradisjonelle, norske oppskrifter. Egen barnemeny.

Tilbring kveldene med familien i den koselige peisestua, der dere kan låne kortspill eller brettspill for en koselig familiekveld.

Ta en pause fra hverdagen og ta turen til Dagali for en deilig skihelg.

Mer om Dagali Hotel

Priser:

Torsdag – søndag:
Kr 795,- per voksen/døgn
Kr 398,- per barn – 4-15 år /døgn i foreldrenes rom

Fredag – søndag:
Kr 920,- per voksen/døgn
Kr 460,- per barn – 4-15 år /døgn i foreldrenes rom

Bestill via skjemaet under eller på epost til booking@dagalihotel.no

Bestilling av januarpakke

14 + 5 =

Prisen inkluderer:

Overnatting i dobbeltrom eller familierom på Dagali Hotel
Frokostbuffet
Skipass i Dagali Fjellpark 2 eller 3 dager, avhengig av lengde på oppholdet. Dagali Fjellpark har åpent fredager, lørdager og søndager i januar.

Dette kommer i tillegg:
Lunsj og middag
Evt. leie av ski

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x