Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Vilkår

Betingelser for gruppearrangement

For å kunne gi gjestene et best mulig arrangement vil disse generelle betingelser gi klarhet i avtaleforholdet på forhånd. Les nøye igjennom vilkårene .

Pristilbud
Pristilbudet er basert på antallet i henhold til bestillingen. Ved større endringer av antallet vil dette i noen tilfeller gi en annen pris. Alle priser er inkludert mva.

Bekreftelse og depositum
25 % av arrangementsprisen skal betales som depositum 14 dager etter bekreftelse av bestillingen.

Avbestilling / endring
4 uker før: siste frist for avbestilling av hele gruppa og siste frist for å redusere antallet med inntil 50 %.
2 uker før: For grupper som bestiller senere enn tidsfristene angitt ovenfor kan ordren kanselleres eller antallet reduseres i 24 timer etter utsendt ordrebekreftelse.
Ved sykdom/skade som kan bekreftes av lege for påmeldte person, tilbakebetaler vi 90 % av bestillingens verdi for gjeldende person uansett tidspunkt.
Ved arrangørens kansellering tilbys alternativt arrangement dersom mulig. Kunden kan velge å trekke seg fra bestillingen og arrangøren tilbakebetaler 100 % av bestillingens verdi.

Ekstra deltakere
Ved øking av antallet, må dere gi beskjed så raskt som mulig. Selv en økning på én person kan ha innvirkning på antall guider og utstyret som trengs for en aktivitet. Dette gjelder også matservering.

Betaling
Det sendes ut faktura med forfall ca 14 dager før arrangementets start, med mindre annet er avtalt på forhånd og spesifisert i ordrebekreftelsen.
Tilleggstjenester som drikkevarer, ekstra aktiviteter etc. betales på stedet eller faktureres etter avtale. Hvis ikke annet er avtalt blir gruppen fakturert på fellesregning på drikkevarer ut over hva som er forhåndsbestilt.

Ved å bekrefte ordren erklærer kunden seg enig i disse vilkårene.

Ansvar / forsikring / helse
Alle våre aktiviteter er godt sikret og vi bruker kun sikkerhetsutstyr av topp kvalitet. Våre guider har lang erfaring og legger alt til rette for et spennende, men trygt arrangement. Vi tilrettelegger så langt det er mulig, selv de med dårlig helse/handicap kan delta på noen aktiviteter.

Dagali Fjellpark har en ansvarsforsikring hos If som dekker rettslige erstatningsansvar for skade som er voldt som følge av vår virksomhet. Den enkelte gjest bør selv sørge for å ha en reiseforsikring.

Kunden er selv pliktig til å innhente informasjon om våre aldersgrenser og krav til fysisk helse. Kunden er selv ansvarlig for å vurdere sin egen fysiske- og mentale form i forhold til innholdet i den aktuelle turen . Dagali Fjellpark forbeholder seg retten til å nekte kunders deltakelse i aktiviteter dersom deltakelsen utgjør en risiko for kunden selv, andre deltakere eller Dagali Fjellparks personale. Har du spesielle behov så ta kontakt med oss, vi kan tilrettelegge for de fleste.

Alle deltakere på kjelker, airboard, rafting og paintball må signere en egenerklæring der man selv tar ansvar for sin deltakelse i aktiviteten. Denne egenerklæringen vil bli gjort tilgjengelig for kunden på forespørsel.

Alkohol og matservering
Av sikkerhetsmessige grunner har vi det alkoholfritt før og under deltakelse i fysiske aktiviteter.

Vi har skjenkebevilling og det er mulig å få servert alkoholholdig drikke til/etter måltidene. Lukkede selskap har også anledning til å ha med eget drikke.

Kunden får servert den menyen som er avtalt på forhånd. Hvis det er ønsker om annen meny må dere si fra senest 2 uker før. Vegetarmat eller annen diett til enkelte gjester, bør vi ha beskjed om
senest 2 uker før, pga varebestilling.

Bekledning / utstyr
Dagali Fjellpark sørger for nødvendig sikkerhetsutstyr til alle aktiviteter. For at hver enkelt gjest skal få best mulig utbytte av aktivitetene anbefaler vi at man har varmt vintertøy/støvler til vinteraktiviteter og varmt og praktisk tøy til sommeraktiviteter. Dagali ligger høyt til fjells og har lavere temperaturer enn i lavlandet. Det er bedre å ta av seg et plagg enn å fryse. Til rafting anbefaler vi å ha med ullundertøy/superundertøy og håndkle.

Ansvar for skade
Gjestene kan bli gjort økonomisk ansvarlig for skade på utstyr som skyldes uaktsom eller forsettelig opptreden av deltakere.

Force Majeure
Hendelser utenfor Dagali Fjellparks kontroll – brann, større tyveri, naturkatastrofer, krig, terrorhandlinger og lignende gir Dagali Fjellpark rett til å heve avtalen uten erstatingsansvar .

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x