Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Anmeldelser av Dagali Fjellpark:

Supert alpinsenter for barnefamilier! Her kan store og små kose seg. Hyggelig og hjelpsomt vertskap. Vi som har hytte på Dagali setter veldig stor pris på dere!

5-stjerner

Halvor Stokke

Tusen takk for flotte dager i vinterferien vår her på Dagali! Dere er utrolig flinke til å få oss til å føle oss velkommen:-) Deilige pølser og gode «Gaffler»! Flotte bakker og hærlig smilende vertskap. Må oppleves!

Elin Viig

Kjære alle sammen ved Dagali Fjellpark
Vi vil gjerne takke dere alle sammen for et formidabelt opphold for utdrikningslaget vårt i januar!! Vi ble møtt av en vennlig gjeng, sporty innstilt til tross for [stormen] «Nina», behjelpelig på alle mulige måter – vi takker dere alle sammen for dette!
Må nok en gang skryte kokken opp i skyene for en NYDELIG middag! Tusen takk for at dere husket på den glutenintolerante og den gravide, og at bordet var dekket så pent, og at maten var utsøkt, velsmakende og ble servert veldig raskt etter hverandre! Vi har alle pratet om det og ble veldig imponert!
Ønsker dere alle et fortsatt godt nyttår videre!

Omtaler fra vår Facebookside:

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra våre gjester. Selvfølgelig liker vi ros aller best, men konstruktiv kritikk er også veldig nyttig slik at vi kan bli enda bedre. TripAdvisor er verdens største nettsted for reiseanmeldelser og blir en stadig viktigere kanal for oss som driver med reiseliv i Norge. Derfor setter vi enormt stor pris på om dere legger inn noen ord om oss.

Du kan også legge inn en anmeldelse direkte på vår Facebookside.

Anmeldelser fra TripAdvisor:

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x