Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Folket i Fjellparken

Dagali Fjellpark er ingen stor maskin med veldig mange ansatte, men vi har en base med allsidige folk som kan brukes til det meste og som stiller opp når det trengs.

Her får du en presentasjon av de du mest sannsynlig møter i Fjellparken. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Anita

Kokk og bookingmedarbeider

Anita kokk og kjøkkensjef i Dagali FjellparkAnita er vår superkokk og befinner seg som regel i nærheten av kjøkkenet, der hun har stålkontroll på alt fra vaffelrøre til fireretters gourmetmiddager. Noen dager kan man også møte henne ute på aktiviter eller i skiutleien.

Anita bidrar også på booking, og ringer du oss er sjansen stor for at det er hun som svarer på sitt klingende bergensk. Som bergensere flest er hun ikke redd for å prate, men heldigvis er hun veldig god til å lytte til kundens behov, og har du spesielle ønsker kommer hun alltid med en kreativ løsning.

På fritiden befinner Anita seg helst i stallen, eller hjemme med sine tre barn. Du kan også møte henne ute på festligheter, men alle som har prøvd å dra henne med på festen når hun er på jobb har hittil blitt skuffet.

Kamil

Heisfører og mekaniker

Kamil i Dagali FjellparkKamil kom innom i Dagali Fjellpark den første vinteren vi drev og lurte på om vi hadde noe jobb til ham. Siden har vi ikke villet slippe ham, for maken til allsidig mann skal du lete lenge etter. Han fungerer både som snekker, mekaniker og vaktmester, men er også med på aktiviteter og arrangement.

I vinterhalvåret møter du gjerne Kamil ved heisen, der han hjelper små og store.

Kamil kommer fra Polen, men jobber hardt med å lære seg norsk. Han forstår det meste som blir sagt og er ikke redd for å teste nye ord og uttrykk, av og til blir det morsommere enn planlagt.

Kamil har nå kjøpt hus i Dagali og bor her med sin samboer, så vi håper han blir værende lenge.

 

Julianne

Skiutleie og servitør

Julianne, skiutleie og servitørJulianne kommer fra Stavern og kom til Dagali for første gang i 2013 med planer om å bli rafteguide. Siden har hun gjort mye forskjellig både her og andre steder, blant annet som reiseleder på Santorini i fjor sommer. De siste to vintrene har Julianne passet på i skiutleia der hun hjelper deg med heiskort, leieski og kjelker.

Når vi har selskaper er Julianne også med som servitør, samt at hun er med og lede våre gruppeaktiviteter.

 

Eldbjørg

Krovertinne og medhjelper

Eldbjørg - Krovertinne og medhjelper

Eldbjørg kommer fra Geilo, men har vært mye i Dagali i oppveksten og vi er så heldige at hun vil være med og jobbe i Fjellparken når hun har tid. Eldbjørg har tre barn, diverse andre jobber i tillegg til studier, så hun har mer enn nok å drive med.

I Dagali Fjellpark møter du som regel Eldbjørg i Kroa eller i skiutleia, men hun kan brukes til det meste og er med der det trengs.

Vilde

Skipatrulje og medhjelper

christian-dagali-fjellpark-2015-2Vilde er oppvokst i Dagali og er med og jobber i Fjellparken ved behov. I hovedsak som skipatrulje eller i skiutleia, der det trengs mest. Hun hjelper også til med å vaske hos oss.

Vilde går på skole for å bli ambulansearbeider og driver i tillegg Solheimsstulen Høyfjellsseter, så hun har mer enn nok å henge fingrene i.

 

Tone

Kromedhjelper og vaffelekspert

Tone i Fjellparken Kro

Tone er gift med Anne-Kristins far og og har lang erfaring fra storkjøkken og som servitør. Når vi trenger ekstra hjelp i Kroa stiller Tone opp og steker vafler eller serverer til den store gullmedalje. Tone er også med som servitør ved større selskaper.

 

 

Erik

Heismedhjelper, vert og grillmester

Erik i Dagali Fjellpark

Erik er Anne-Kristins far og stiller opp når det trengs litt ekstra hjelp. Han sitter gjerne i heisbua og hjelper folk på heisen og er ellers med der det trengs. Erik er også vår suverene grillmester til vår faste påskelunsj. Da vokter han kull og kjøtt med falkeblikk og passer på at alt blir akkurat passe stekt.

Ellers går Erik rundt og passer på at folk har det bra når de er i Dagali Fjellpark.

Anne-Kristin

Driftsleder, fotograf og markedssjef

Anne-Kristin Aasberg driftsleder i Dagali Fjellpark

Anne-Kristin har bakgrunn som skipatrulje i senteret og i forbindelse med oppstarten ble hun sertisfisert som Norges første kvinnelige driftsleder for skitrekk. Hun er involvert i det meste som skjer i Fjellparken, enten det gjelder skiheis, markedsføring, booking eller arrangement. Hun ser gjerne verden et kamera og bruker kveldene til oppdatering av Fjellparkens nettsider eller nedgravd i bruksstatistikker og internkontroller.

Ved siden av Dagali Fjellpark jobber Anne-Kristin som redaktør i Visit Geilo. Hun har har også to hester som hun prøver å finne litt tid til i hverdagen, med vekslende hell.

Anne-Kristin er gift med Christian og de har to barn sammen.

Christian

Daglig leder og tråkkemaskinfører

Christian Aasberg daglig leder i Dagali FJellparkChristian har den fine tittelen «daglig leder», noe som betyr at han må gjøre alt ingen andre kan eller vil. Sammen med Anne-Kristin eier han hele Dagali Fjellpark.

Christian kan kjøre alt som lukter diesel, og har blitt dreven på både tråkkemaskin og gravemaskin. Ser du lysene fra tråkkemaskinen blinke oppi lia om kvelden er det Christian du ser. Det blir mange timer i maskinene for å holde løypene i god stand.

Han er også teknisk ansvarlig for heisen, og som utdannet elektriker har han de beste forutsetninger for å sørge for at den er i tipp-topp stand.

Han er gift med Anne-Kristin og de har to barn sammen. Dersom han mot formodning skulle ha noe fritid er han gjerne å finne på skytebanen eller ute med et eller annet radiostyrt kjøretøy. Christian driver også sitt eget vakt-og internettselskap, Aasberg Alarm.

Gå ikke glipp av:

Hjelp vi har kjøpt et skisenter!

Historien om åpningsdagen og tiden rundt er verdt å fortelle. Dette er den vanvittige historien om da vi kjøpte et konkurs skianlegg og jobben med å få det i drift.

Norges billigste sesongkort?

Bestill sesongkort før 1. juli og få 50 % rabatt.
Så vidt vi vet finner du ikke rimeligere sesongkort noe sted i Norge.

Kun 1490,-/voksen og 990,- /ungdom og senior

Påskeprogram

Påsken byr på mørkekjøring med kjelke, påskeeggjakt, grilling, tacobuffet og quiz – ta en titt på programmet for påsken!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x