Åpningstider Dagali Fjellpark vinteren 2016/17

Åpningstider 2016/17

Januar: Åpent hver helg fredag - søndag (Så snart det er nok snø)
Februar: Åpent hver dag i hele februar
Mars: Åpent hver dag i vinterferieuke 9, t.o.m 5. mars, ellers hver helg - fredag - søndag.
April: Åpent første helgen + hele påskeferien
Påskeferie 8-17. april

Sesongavslutning beregnes 17. april

Desember - 14. februar: 10:00 - 16:00
15. februar - sesongslutt: 10:00 - 16:30

 

Ledige stillinger – skisenter og hotell

Dagali Fjellpark og Dagali Hotel trenger deg som er engasjert og entusiastisk, som alltid gir av deg selv og som vil vise gjestene våre alt det spennende området har å by på. Du har helst erfaring fra reiseliv, men det viktigste er at du ønsker å gi alle besøkende det beste.

Ekstrahjelp til kjøkken/servering

Er du engasjert og utadvendt og har lyst på en spennende sommerjobb? Vi trenger ekstra hjelp til kjøkken og servering i sommer. Har du lyst til å jobbe mer kan det også være aktuelt å være med som aktivitetsguide. Arbeidet består i å lage mat og servere til grupper, utdrikningslag, vennegjenger, firmagrupper og liknende. Arbeidstiden er i hovedsak helger, men også noen ukedager innimellom.

Dagali Fjellpark sertifisert som Miljøfyrtårn

Gjennom vinteren og våren 2016 har vi jobben med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats. Prosessen består av å kartlegge status ved oppstart, å oppfylle en rekke krav der noen er felles for alle mens andre er spesifikke for en enkelt bransje.

Medarbeidere til vintersesongen

Har du lyst til å jobbe i skisenter? Vi trenger flere folk den kommende vinteren og søker etter nye medarbeidere. Vi trenger deg som har lyst til å være med som: Skipatrulje, Skiskole, Skiutleie/Salg av skipass, Heisfører, Tråkkemaskinfører, Medhjelper i kro og varmestue, Aktivitetsleder.

Les også

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x