Åpningstider Dagali Fjellpark vinteren 2016/17

Skisesongen er over

Snøen sviktet oss fullstendig vinteren 2017 og værmeldingene fremover viser lite håp om å kunne åpne igjen, dessverre!

På grunn av mangel på snø ser det derfor ut til at skisesongen er over for denne gang. 

Ekstrahjelp til kjøkken/servering

Er du engasjert og utadvendt og har lyst på en spennende sommerjobb? Vi trenger ekstra hjelp til kjøkken og servering i sommer. Har du lyst til å jobbe mer kan det også være aktuelt å være med som aktivitetsguide. Arbeidet består i å lage mat og servere til grupper, utdrikningslag, vennegjenger, firmagrupper og liknende. Arbeidstiden er i hovedsak helger, men også noen ukedager innimellom.

Dagali Fjellpark sertifisert som Miljøfyrtårn

Gjennom vinteren og våren 2016 har vi jobben med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats. Prosessen består av å kartlegge status ved oppstart, å oppfylle en rekke krav der noen er felles for alle mens andre er spesifikke for en enkelt bransje.

Medarbeidere til vintersesongen

Har du lyst til å jobbe i skisenter? Vi trenger flere folk den kommende vinteren og søker etter nye medarbeidere. Vi trenger deg som har lyst til å være med som: Skipatrulje, Skiskole, Skiutleie/Salg av skipass, Heisfører, Tråkkemaskinfører, Medhjelper i kro og varmestue, Aktivitetsleder.

Påskeprogram 2016

    Skjærtorsdag: 15:00 Barnas påskeparty Møt opp i lavvoen og bli med på festen! Vi griller marshmallows og frukt, serverer barnepunsj og koser oss med musikk og moro i lavvoen! Kr 30,- per barn. De minste barna bør ha med seg en voksen. fra...

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x