Åpningstider Dagali Fjellpark vinteren 2016/17

Åpningstider 2016/17

Mars: Åpent hver helg - lørdag - søndag.
April: Åpent første helgen + hele påskeferien (forutsatt at det er snø)
Påskeferie 8-17. april

Sesongavslutning beregnes 17. april

Heisen går fra 10:00 - 16:30

 

Endelig åpent igjen!

Det har kommet snø og det er nok til at vi kan åpne til helgen! Etter å ha flyttet rundt på snø med tråkkemaskin noen dager, med stadig påfyll fra oven får vi åpnet både kjelkeløyper og skibakker lørdag 25. mars. Det har vært tidenes tristeste vinter i Fjellparken,...

Ledige stillinger – skisenter og hotell

Dagali Fjellpark og Dagali Hotel trenger deg som er engasjert og entusiastisk, som alltid gir av deg selv og som vil vise gjestene våre alt det spennende området har å by på. Du har helst erfaring fra reiseliv, men det viktigste er at du ønsker å gi alle besøkende det beste.

Ekstrahjelp til kjøkken/servering

Er du engasjert og utadvendt og har lyst på en spennende sommerjobb? Vi trenger ekstra hjelp til kjøkken og servering i sommer. Har du lyst til å jobbe mer kan det også være aktuelt å være med som aktivitetsguide. Arbeidet består i å lage mat og servere til grupper, utdrikningslag, vennegjenger, firmagrupper og liknende. Arbeidstiden er i hovedsak helger, men også noen ukedager innimellom.

Dagali Fjellpark sertifisert som Miljøfyrtårn

Gjennom vinteren og våren 2016 har vi jobben med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats. Prosessen består av å kartlegge status ved oppstart, å oppfylle en rekke krav der noen er felles for alle mens andre er spesifikke for en enkelt bransje.

Les også

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x