Høve Støtt logo

Høve Støtt Hallingdal

Dagali Fjellpark tilbyr nå alle Høve Støtt aktiviteter for å gi deg og din gruppe et enda mer spennende tilbud av opplevelser.

Vi skal bedrive hug, leik & alvor. Høve Støtt hjelper deg med alle typer arrangement. Jubileum eller firmatur? Uforglemmelige opplevelser med famile og venner? Vi skreddersyr arrangementet etter dine ønsker. Det skulle bare mangle. Det høve jo støtt!


Alle opplevelser i regi av Høve Støtt, er utviklet og tilrettelagt for å gjøre minst mulig inngrep i naturen samtidig som avfallsmengden er redusert til et minimum. Økoturisme handler om å ta ansvar og bry seg om både miljø, natur, kultur, historie, dyr og mennesker. Dette opptar oss. Høve Støtt var derfor en av de fem første godkjente Økoturismebedriftene i Norge. 
Vi er også Miljøfyrtårnbedrift. 

I 2011 vant Høve Støtt den prestisjetunge Reiselivsprisen av Innovasjon Norge – reiselivsbransjens Oscar!

Høve’re?

Dølaleik

Den originale Dølaleiken er en morsom og spennende aktivitet, hvor du gjennom ulike øvelser vil se dine kolleger gjøre ting de aldri før har prøvd. Leiken inneholder: bygging, tenking, taktikk og sprelske påfunn.

Dette er den perfekte aktiviteten som gir nyttig påfyll av mye frisk luft og en god porsjon humor. Dølaleik er med andre ord en utmerket anledning til å komme seg ut, og ta en velfortjent pause fra hverdagen. Vi deler gruppen inn i lag, aktiviteten legges opp etter sirkeltrenings- prinsippet. Altså: alle lag skal igjennom alle aktiviteter før vi avslutter med en finale mellom de to lag med høyest poengsum fra Dølaleiken. Eventuelt kan kåringen av vinnerlag legge inn som et underholdningsinnslag under middag senere på kvelden.

Tidsbruk: 1,5 – 3 timer

Antall deltagere: 10 – 500

Fotojakten

Har du lyst til å utfordre fantasien, evne til samhandling, lære noe og samtidig ha det gøy? Da skal du bestemme deg for å være med på Fotojakten!

Dette er en helt ny måte å utøve samhandling på! Fotojakten er en aktivitet som alle kan delta på. Uansett alder. Oppgavene kan skreddersys til dine ønsker og behov, eller du kan få lov til å bryne deg på noen av våre klassikere!

Varighet: Inntil 2 timer

Pris: 450,-

Stifinner

Stifinner er en av våre mest populære aktiviteter! Aktiviteten kan sammenlignes med orientering. Deltagerne finner frem ved hjelp av GPS, og, ikke kart og kompass. Dere leter etter poster som er plassert ut av oss i forkant. Postene kan være både praktiske og teoretiske, bemannede og ubemannede. I grunnpakken fra oss er 2 bemannede poster inkludert, samt et ukjent antall ubemannede!

Tidsbruk: 1 – 4 timer

Antall deltagere: 10 – 300

Norge Rundt

Hvor godt kjenner du ditt eget land? Fulgte du med i timen på skolen? Leser du aviser eller ser på TV? Dette er aktiviteten som kan bekrefte at du snapper opp saker her og der. Norge Rundt er en innendørs aktivitet. Det hele foregår trygt og godt under tak! Dette er en aktivitet som passer alle aldere og som aldri blir kjedelig! Det sørger en opplagt og nysgjerrig programleder for.

Vår vert har vært rundt omkring i «hele landet» og har tatt med seg det ene og det andre fra sine turer. Ta på deg reisebrillene og bli med Norge Rundt!

Varighet: Inntil 2 timer

Pris: 350,- per person

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x