Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Utdrikningslag – hele året

Vi tilbyr pakker med actionfylte og utfordrende aktiviteter for utdrikningslag der vi kan ordne alt dere trenger av overnatting og mat. Kombiner gjerne aktiviteten med kos rundt bålet og et måltid i vår stemningsfulle lavvo eller legg hele helgen til Dagali Fjellpark.

I sommerhalvåret kan vi tilby en rekke spennende aktiviteter og opplevelser.  Juving og rafting er veldig populært, men vi har også masse annet å by på. Se hele utvalget litt lenger ned på denne siden.

De mest populære aktivitetene for utdrikningslag om vinteren er kjelkekjøring og airboard. Dette er fartsfylte og morsomme aktiviteter som passer for alle. Litt knall og fall og kanskje noen blåmerker kan det fort bli, men det er litt av moroa. Man bestemmer heldigvis selv hvor hardt man vil satse.

Pakketilbud

Vi kan sy sammen pakker etter deres ønsker, men har noen bestselgere som går igjen. Ta en titt på våre pakketilbud.

Se våre pakkeløsninger

Tips og idèer:

Å arrangere utdrikningslag er blant de uformelle oppgavene til forloveren, noe som kan være veldig morsomt, men det kan også bli en slitsom affære. Her samler vi våre beste tips for å gjøre oppgaven så enkel som mulig:

Se video:

dagali-fjellpark-60Vår store leilighet for inntil 25 personer er et perfekt sted å tilbringe en helg for et utdrikningslag. Vi har også en stor og flott lavvo for overnatting i sommarhalvåret. Her får man være helt for seg selv, uten andre å ta hensyn til.

Trenger dere transport? Vi har gode avtaler enten dere vil hentes på Geilo Stasjon eller vil ha en partybuss som henter dere hjemme og kjører dere helt frem.

Her finner du oss:

Dagali FJellpark

25 min fra Geilo
2 timer fra Kongsberg
3 timer fra Oslo
4 timer fra Bergen

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x