Spennende skoleturer hele året

Garantert gode opplevelser!

Hos Dagali Fjellpark får dere komplette pakker for en fantastisk klassetur hele året. Vi tilbyr  masse action, adrenalin og spenning, læring og mestring av nye aktiviteter og opplevelser som krever godt samarbeid mellom elevene. En klassetur eller skoletur er en fantastisk måte å knytte klassen tett sammen på gjennom opplevelser elevene vil huske resten av livet. Hos Dagali Fjellpark er du garantert en god opplevelse – se vår kvalitetsgaranti lengre ned på siden.

I sommerhalvåret kan vi friste med spennnende aktiviteter som rafting og juvvandring, paintball og fjellturer. Om vinteren byr vi på et helt alpinsenter, kjelkekjøring, airboard, langrenn og andre morsomme utendørsopplevelser. Vi har også spennende aktiviteter som kan gjøres hele året, som Archery Tag (et pil og bue-spill) og teambuilding.

Fokus ligger på spennende bruk av naturen, store utfordringer i trygge rammer og fysiske utfordringer som må løses i fellesskap. Vi har mange muligheter for overnatting, alt fra lavvo med selvhusholding til hotell med alle måltider.

Vi har lang erfaring med å lage opplegg for skoleklasser og lager en tur som passer for hele gruppa. Har dere andre ønsker om aktiviteter enn det som står på siden her kan vi fikse det meste, bare spør oss!

Vår kvalitetsgaranti:

Vi garanterer at dere får en flott tur med gode og minneverdige opplevelser, trivelig overnatting og deilig mat. Med mange års erfaring fra ulike sider av reiselivet vet vi hva som skal til for å lage et supert opplegg for ulike typer grupper. Vi lover dere spennende opplevelser, erfarne guider og strenge sikkerhetsrutiner. Når dere kommer hjem skal dere savne oss og lengte tilbake.

Vi jobber sammen med dere for å lage det perfekte opplegg akkurat for dere. Ser vi at vi ikke kan lage et godt opplegg innenfor deres rammer så takker vi heller nei til gruppen. De fleste av gruppene våre er henvist fra fornøyde gjester, så misfornøyde deltakere kan vi ikke ha.

Er dere ikke fornøyd får dere pengene tilbake

Risikoen ligger på oss – reserver din plass i dag!

Garantien gjelder innen rimelige rammer (og for hva som er innenfor vår kontroll.) Klager du på at du ble våt på rafting, kald på tærne i skibakken fordi du glemte ullsokkene hjemme eller at maten var blitt kald fordi dere ankom tre timer senere enn avtalt uten å gi beskjed er det ikke grunn til å klage.

Føler du imidlertid at raftingen var kjedelig og ikke passet deres gruppe, at maten smakte lite eller ikke var som bestilt, at skiløypene var dårlig preparert, at informasjonen dere fikk på forhånd var for dårlig eller at overnattingen ikke var som beskrevet så refunderer vi beløpet, uten videre spørsmål.

Våre mest populære pakker:

Sommerpakke:

Dag 1: Utfordringsløype med ulike teambuildingsaktiviteter
Dag 2: Villmarksdag med: teambuidling, paintball,
kanopadling, raftingtur i Numedalslågen, badestamp,
videovisning og grilling
Dag 3: Archery tag-turnering

Overnatting på hotell eller i leilighet, 2 netter,
med frokost, matpakke og middag

Kr 2690,- per elev

En fornøyd gjeng etter raftingturen

Villmarkspakke

Villmarksdag med teambuilding, paintball, kanopadling, raftingtur i Numedalslågen, badestamp og videofremvisning.

1 overnatting i villmarkscamp med selvhusholdning

kr 990,- per elev

 

Vinterpakke:

Dag 1: Kjelkekjøring og airboard
Dag 2: Alpint/snowboard, kjelkekjøring og airboard
Dag 3: Langrennstur i fjellet eller Archery Tag-turnering

Overnatting på hotell eller i leilighet, 2 netter
Frokost, matpakke og middag

Kr 2450,- per elev

Skidag:

Alpint/snowboard i eget skisenter med 5 bakker
Kjelkekjøring i Norges lengste og råeste kjelkeløype
Bålkos i lavvoen

kr 250-450* per elev

*20-60 elever: kr 450,-
60-100 elever: kr 350,-
100+ elever: kr 250,-

Andre ønsker?

Dette er bare et lite utvalg av våre aktiviteter og alternativer. Vi kan skreddersy pakker til din gruppe – ta kontakt for et uforpliktende forslag!

Alt du vil vite om rafting

Rafting blir stadig mer populært og er en aktivitet som passer for de fleste. Mange har spørsmål om rafting, så vi har samlet det folk lurer på før de melder seg på; Hva er rafting, Hvorfor dra på rafting, Hvor kan man rafte, Raftingens historie og en hel masse annet.

25 måter å tjene penger til klassetur på

Skolene har ikke lov til å kreve betaling fra foreldrene for skoleturer. Imidlertid kan det organiseres frivillige bidrag, innsamlinger, lotterier, loppemarked og mye annet. Her er noen forslag til hvordan dere kan tjene penger til klasseturen.

Les også

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x