Trenger du tips og inspirasjon til å arrangere utdrikningslag eller bare en solid dose rølpefilm? Det er en god del å velge mellom av filmer som omhandler utdrikningslag, her er vår liste over filmer om utdrikningslag:

 

Hangover – 2009

 

To dager før han skal gifte seg, kjører Doug til Las Vegas sammen med bestekompisene Phil og Stu og sin kommende svoger Alan for et sanseløst utdrikningslag de lover seg selv aldri å glemme. Løftet innfris til de grader.

Da de tre forloverne våkner dagen etter med dundrende vondt i hodet, husker de ingenting. Luksussuiten på hotellet er hinsides ramponert, en ekte tiger (!) er på badet og brudgommen er borte.

 

 

Hangover 2 – 2011

 

I Hangover 2, oppfølgeren til elleville The Hangover fra 2009, stikker kompisene fra utdriknigslaget i Vegas til Bangkok for å feire bryllupet til Stu.

Etter det drøye utdrikningslaget i Las Vegas er Stu lite sulten på å ta nye sjanser. Han satser på et ryddig opplegg, planen er en neddempet lunch med kompisene i forkant av vielsen.

 

American Pie: Bryllupet (American Wedding) 2005

 

High school, utvekslingsstudenter, korpsleir og superlim hører fortiden til; nå er Jim og Michelle klare for å ta det endelige steget over terskelen til et «voksent» liv. Michelle vil selvsagt at bryllupet skal være perfekt. Men det kan være lettere sagt enn gjort, særlig når alle gjør sitt «beste» for å oppfylle hennes ønske, hver på sin måte

 

The Best Man – 2006

 

Olly har jammen litt av hvert å stri med: En fæl jobb, en ugrei sjef, skrivesperre på fjerde året og to bestevenner som ikke tåler synet av hverandre. Og ikke nok med det: den ene ber ham om å være forloveren hans, og selvsagt blir han hodestups forelsket i bruden!

 

 

Wedding Crashers – 2005

Vince Vaughn og Owen Wilson spiller de to advokatene og kompisene som aldri har blitt utestengt fra et bryllup de ikke har fått invitasjon til.

De har sine egne teknikker og ritualer, en slags oppskrift på hvordan man kræsjer brylluper. Kompisparet sniker seg inn på nye fester hver uke, alltid på ny måter, og alltid med mål om å stjele et nytt hjerte. Aller helst brudepikens.

 

Ungkarsfesten (Bachelor Party) 1984

(Det finnes også en toer, styr unna den…)

 

Bussjåfør Rick Gassko (Tom Hanks) har bestemt seg for å gi opp ungkarstilværelsen med piker, vin og sang. Han skal gifte seg med Debbie, jenta han elsker. Men før de to gir hverandre sitt «ja», skal kameratene Jay og Stan holde et heidundrende utdrikkingslag for Rick. Debbie får nyss om dette, og bestemmer seg for å finne ut hvor seriøs Rick egentlig er. Jentene i utdrikkingslaget hennes kler seg ut som prostituerte, og tropper opp på guttenes fest. Det store spørsmålet er: kommer han til å gjøre det – eller er han trofast mot sin tilkommende hustru? Og hvis han hopper i høyet på utdrikkingslaget, vil han likevel si «ja» under vielsen i morgen?

 

Tomcats – 2001

 

For syv år siden inngikk en kameratgjeng en pakt. Den av de som klarer å holde seg i skinnet og være ungkar lengst, får en enorm sum penger av de andre. Nå, etter å ha tapt en klekkelig sum i Las Vegas, må Michael Deleney fort sørge for at kompisen Kyle blir gift, slik at han selv kan vinne veddemålet og betale tilbake spillegjelda si. Det er bare ett problem som oppstår: Michael forelsker seg i dama han har plukket ut til Kyle.

 

Utdrikningslaget (Bachelorette) – 2012

 

Regan (Kirsten Dunst) er vant til å være først ute med alt. Forargelsen er derfor stor når hun finner ut at tjukkasvenninnen Becky fra High School blir den første til å stå foran alteret med drømmemannen.

Og som om ikke det var nok, har hun bedt Regan og venninnene om å være brudepiker. Regan er tapper, svelger bitterheten og kaster seg over brudepikepliktene sammen med barndomsvenninnene: Den løsslupne Gena og surrehuet Katie. De single damene er fast bestemt på å heve seg over nederlaget og holde et fantastisk og frisinnet utdrikningslag.

 

 

That’s my boy – 2012

 

Donny (Adam Sandler) får sønnen Todd (Andy Samberg) allerede som tenåring, og oppfostrer ham som alenepappa helt til gutten fyller 18 år. Etter mange år uten å ha sett hverandre, raser Todds verden sammen når den uinviterte Donny plutselig dukker opp rett før bryllupet.

 

Wedding crashers – 2005

Vince Vaughn og Owen Wilson spiller de to advokatene og kompisene som aldri har blitt utestengt fra et bryllup de ikke har fått invitasjon til.

De har sine egne teknikker og ritualer, en slags oppskrift på hvordan man kræsjer brylluper. Kompisparet sniker seg inn på nye fester hver uke, alltid på ny måter, og alltid med mål om å stjele et nytt hjerte. Aller helst brudepikens.

 

Very Bad Things – 1998

Fem venner, Kyle, Robert, Charles, og brødrene Adam og Michael, drar til Las Vegas for å drikke ut Kyle som skal gifte seg med Laura. Laura ønsker ham god fornøyelse, «men ikke for mye». Det blir i høyeste grad for mye, med et utdrikningslag som utarter. Strippersken Tinas entré, store mengder alkohol og kokain bidrar til at hyggekvelden tar en dramatisk vending.

 

 

Bridesmaids – 2011

 

Kristen Wiig spiller hovedrollen som Annie – en forlover hvis hele liv faller i grus idet hun leder sin bestevenninne, Lillian (Maya Rudolph), og en gjeng fargerike brudepiker (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Convey og Ellie Kemper) gjennom en rekke elleville bryllupsforberedelser.

 

 

Har du flere forslag? Legg inn ditt tips i kommentarfeltet under så kanskje vi må utvide listen.

[fbcomments]

Archery Tag – Nyhet i Norge

Archery Tag er en heftig blanding av det beste fra bueskyting, paintball og kanonball. Et actionfylt spill der målet er å treffe motstanderne eller motstanderens mål med pil og bue. Pilspissene er byttet ut med skumputer, slik at det hverken er farlig eller vondt å spille.

Kjelkeløype

Vi har Norges lengste kjelkeløype på nesten 2 km. Den består av lange, rette fartsetapper, doserte svinger og kuler. Kjelkene komme opp i en fart på 70 km/t så det går virkelig unna!

Airboard

Dagali Fjellpark er et av få steder i Norge som tilbyr airboard, en luftmadrass til bruk på snø. Airboardet styres ved hjelp av kroppsvekten. Man tar heisen til topps og kjører alpinbakkene ned.

Parallellslalom

Prøv dere på parallellslalom! Vi setter opp porter i en løype og man kjører to og to. Førstemann går videre til neste heat og vinneren står igjen til slutt. Paralellslalom kan også gjøres som lagkonkurranse.

Slalomskiskyting

En ny og spennende gren! I kombinasjon med en enkel slalomløype legger vi inn en post med skyting. Vi bruker luftvåpen og skyter på ballonger, da er det lett for alle å se om man treffer eller bommer.

Rafting

Bli med på rafting i Numedalslågen! Rafting er en utrolig morsom opplevelse som kan tilpasses alle som tåler vann, enten du vil ha et skikkelig adrenalinkick eller en roligere tur.

Juvvandring – Juving

Juvvandring betyr å ta seg ned et juv ved å gå, klatre, hoppe og rappellere. Iført våtdrakt, klatresele og hjelm tar man seg ned et stykke flott natur med klipper, jettegryter, fosser og kulper.

Paintball

Paintball er et morsomt spill for deg som liker action og fysiske utfordringer. 2 lag kjemper om seieren - rykk frem med risiko for å bli truffet eller ligg gjemt og sikt på "fienden".

Teambuilding

Lagbygging på godt norsk, har blitt obligatorisk på firmaturer, konferanser og kurs. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

Kajakkskole

Lyst til å prøve elvekajakk? WOCs kajakksole gir dere en innføring i kajakkpadling; teknikk, rulle og gøy på vannet! Erfarne instruktører og trygge omgivelser.

Line dance

Drømmer du om å være cowgirl? Blir du myk i blikket ved tanken på countryfestival eller kvegdrift? Bli med på linedance-kurs! Ta på cowboyhatt og passende tilbehør og bli med!

Luftetur i UTV

Vil dere gi en i følget en oppleveser han/hun sent vil glemme? En tur som passasjer i vår UTV (En slags ATV med bur for virkelig tøft terreng) en stor opplevelse! Spenn deg fast!

Team-ball

"Team-ball" er ganske enkelt en kombinasjon av teambuildingsaktiviteter og paintball. En morsom og anderledes vri, der innsatsen på teambuilding virkelig teller.

Fiske

Drømmer du om stillhet og ro med fiskestanga og gode venner? Dagali byr på mer enn action, vi har også flotte fiskemuligheter både i Numedalslågen og i fjellvannene i området.

Lavvo

Enten dere vil runde av dagens aktiviteter eller begynne kveldens fest er det lite som slår å sitte rundt et flammende bål sammen. Vi serverer gjerne middag eller litt spekemat.

Badestamp

Finnes det noe bedre enn å synke ned i en varm stamp etter en dag fylt av aktiviteter? Se solen gå ned med gode venner, knitrende bål og noe godt å drikke. En perfekt avslutning på dagen!

Klatring

Våren 2014 åpner vi klatrevegg i Dagali Fjellpark. Her kan man klatre bare for utfordringens skyld eller lage en konkurranse. Du kan rappellere, prøve zip-line eller ta trappene ned igjen.

Guitar Hero

For en artig vri på kvelden kan dere leie X-box med komplett Guitar Hero-sett; To gitarer, trommesett og mikrofon. Flere spill å velge mellom.

Pokersett

5 kortspoker, Texas Hold'em eller Black Jack? Avslutt dagen med en pokeraften! Vi har komplette pokersett med sjetonger, kortstokker og terninger.

Tråkkemaskin

Har du lyst til å bli med i tråkkemaskinen? Dette er en opplevelse for deg som liker store maskiner og sterke krefter. Bli med og preparere i Dagali Fjellpark med vår 320 hk/1120 Nm Pistenbully 300. Opplevelsen tilbys etter stengetid og for grupper.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x