Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Vinteraktiviteter

Dette er aktiviteter vi tilbyr for grupper. Kjelkekjøring og airboard tilbys også for individuelle gjester i helger, vinterferie og påske.

Vi lager gjerne i stand en lagkonkurranse eller stafett med forskjellige aktiviteter.

Kjelkeløype

Vi har Norges lengste kjelkeløype på nesten 2 km. Den består av lange, rette fartsetapper, doserte svinger og kuler. Kjelkene komme opp i en fart på 70 km/t så det går virkelig unna!

Airboard

Dagali Fjellpark er et av få steder i Norge som tilbyr airboard, en luftmadrass til bruk på snø. Airboardet styres ved hjelp av kroppsvekten. Man tar heisen til topps og kjører alpinbakkene ned.

Teambuilding

Lagbygging på godt norsk, har blitt obligatorisk på firmaturer, konferanser og kurs. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

Lavvo

Enten dere vil runde av dagens aktiviteter eller begynne kveldens fest er det lite som slår å sitte rundt et flammende bål sammen. Vi serverer gjerne middag eller litt spekemat.

Badestamp

Finnes det noe bedre enn å synke ned i en varm stamp etter en dag fylt av aktiviteter? Se solen gå ned med gode venner, knitrende bål og noe godt å drikke. En perfekt avslutning på dagen!

Langrenn

Dagali Fjellpark er et ypperlig utgangspunkt for langrennsturer på Dagalifjell. Ved å ta heisen opp slipper man de tyngste stigningene, slik at det blir en fin tur, uansett erfaring.

Langrenn

Her finner du løypetracking og kart, smøretips, løypevettregler og annet nyttig for din skitur i Dagali eller på Dagalifjell. Dagali Fjellpark er et supert utgangspunkt for skiturer i området.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x