Vinteraktiviteter

Dette er aktiviteter vi tilbyr for grupper. Kjelkekjøring og airboard tilbys også for individuelle gjester i helger, vinterferie og påske.

Vi lager gjerne i stand en lagkonkurranse eller stafett med forskjellige aktiviteter.

Kjelkeløype

Vi har Norges lengste kjelkeløype på nesten 2 km. Den består av lange, rette fartsetapper, doserte svinger og kuler. Kjelkene komme opp i en fart på 70 km/t så det går virkelig unna!

Airboard

Dagali Fjellpark er et av få steder i Norge som tilbyr airboard, en luftmadrass til bruk på snø. Airboardet styres ved hjelp av kroppsvekten. Man tar heisen til topps og kjører alpinbakkene ned.

Parallellslalom

Prøv dere på parallellslalom! Vi setter opp porter i en løype og man kjører to og to. Førstemann går videre til neste heat og vinneren står igjen til slutt. Paralellslalom kan også gjøres som lagkonkurranse.

Slalomskiskyting

En ny og spennende gren! I kombinasjon med en enkel slalomløype legger vi inn en post med skyting. Vi bruker luftvåpen og skyter på ballonger, da er det lett for alle å se om man treffer eller bommer.

Teambuilding

Lagbygging på godt norsk, har blitt obligatorisk på firmaturer, konferanser og kurs. Hva er vel bedre for motivasjonen enn å komme seg ut av kurslokalet og lufte hodet og bevege kroppen?

Fjellvettkurs

Lær å ferdes i fjellet under alle slags forhold. Pakk sekken, finn frem, lær enkel førstehjelp ved skade, bygg gapahuk eller snøhule, gjør opp bål eller lag mat på stormkjøkken.

Matkurs i friluft

Lyst på en anderledes matopplevelse? Lær å tilberede et deilig måltid utendørs. Her kan vi by på alt fra gourmetmiddager til pølser og pinnebrød.

Lavvo

Enten dere vil runde av dagens aktiviteter eller begynne kveldens fest er det lite som slår å sitte rundt et flammende bål sammen. Vi serverer gjerne middag eller litt spekemat.

Badestamp

Finnes det noe bedre enn å synke ned i en varm stamp etter en dag fylt av aktiviteter? Se solen gå ned med gode venner, knitrende bål og noe godt å drikke. En perfekt avslutning på dagen!

Tråkkemaskin

Har du lyst til å bli med i tråkkemaskinen? Dette er en opplevelse for deg som liker store maskiner og sterke krefter. Bli med og preparere i Dagali Fjellpark med vår 320 hk/1120 Nm Pistenbully 300. Opplevelsen tilbys etter stengetid og for grupper.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x