logo-vertikal-hvit-skygge-300Kombiner spennende dager i Dagali Fjellpark med overnatting på tradisjonsrike Dagali Hotel, et koselig hotell for hele familien som ligger ca 3 km fra Dagali Fjellpark. Fra nyttår 2017 blir det samme drivere på Dagali Hotel som i Dagali Fjellpark.

Hotellet har en lun og hjemmekoselig atmosfære. Den gamle peisestuen fra ca 1750 er fremdeles i bruk som et naturlig samlingspunkt for gjestene og er med på sette sitt særpreg på stedet.

Hotellet har 42 rom og plass til overnatting for 80-100 gjester. Det har mange store rom med plass for opp til 6 personer, for store familier og grupper. I den historiske avdelingen er det også noen rom med rosemaling og himmelseng.

Hotellet har stor festsal med dansegulv, biljardrom, bordtennisrom og lekerom for de minste. Det har også en hyggelig peisestue og bar med alle rettigheter. Spisesalen er stor og lys og har en flott utsikt over bygda Dagali og mot Hardangervidda. Her er sitteplass til ca 170 personer.

Kjøkkenet på Dagali Hotel legger vekt på å servere ekte norsk mat. Her blir alt laget fra grunnen, supper – sauser – bakverk osv. Hotellet serverer 3 retters middag hvorav hovedrett og dessert er selvbetjent fra buffet. De har et stort og rikholdig frokostbord. Her lager du også din egen lunsjpakke og får fylt opp termosen hvis du ønsker.

Les mer om hotellet på www.dagalihotel.no

 

 

Les også