Warning: A non-numeric value encountered in /home/dagaligt/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Gjennom vinteren og våren 2016 har vi jobben med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et miljøledelsessystem for offentlige og private virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats. Prosessen består av å kartlegge status ved oppstart, å oppfylle en rekke krav der noen er felles for alle mens andre er spesifikke for en enkelt bransje. Du kan lese mer om Miljøfyrtårn på www.miljøfyrtårn.no.

Siden vi driver i mange bransjer fikk vi mange krav som måtte oppfylles. Siden vi driver med både alpinanlegg, organisert friluftsliv, overnatting og serveringssted ble det mange punkter å gå gjennom.

Tirsdag 31. mai var dagen for kontroll og det var med stor glede, stolthet og lettelse at vi tok imot beskjeden om at vi nå er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Det aller beste er at vi er ikke alene, alle opplevelsesbedriftene i Dagali er nå sertifisert eller godt i gang med prosessen.

Du kan lese mer om vårt miljøarbeide her: Miljø – Ansvar og miljøsertifisering

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x