Sommertilbud på overnatting og aktiviteter

Knapt noe sted i Norge finner du så stort utvalg av naturbaserte aktiviteter som i Dagali. Midt mellom Oslo og Bergen finner du den vesle fjellbygda med de store opplevelsene.

Dra på fisketur i elv og fjellvann

Rett fra Hardangervidda nasjonalpark renner Numedalslågens friske vann gjennom bygda og byr på rafting og fisketurer.

Vandring i fjellet - to nasjonalparker rett i nærheten

Godt merkede stier byr på fjellvandring for store og små.

Opplev norske ville og tamme dyr på eventyrgården Langedrag Naturpark

Kanskje dere også vil besøke Bjørneparken på Flå, Gardnos Meteorittpark på Nesbyen eller Hardangervidda Natursenter i Eidfjord?

Sommertilbud for store familier og vennegjenger:

Bli med på spennende rafting i Numedalslågen, prøv fiskelykken i et stille fjellvann, gå en skikkelig fjelltur der du føler at du kan se utover hele verden. Opplev kulturminner og historie på Dagali museum, møt ulv og gaupe på Langedrag Naturpark eller kast deg utfor sykkelløypene i Geilo Downhllpark. Etter dager fulle av spennende opplevelser nyter du sommerkvelden rundt bålet eller i en deilig og varm jacuzzi.

Opplev fjellet på sitt aller beste denne sommerferien! Dagali byr på et stort utvalg av både adrenalinfylte og avslappende opplevelser og her er god plass til et par familier eller en stor vennegjeng som kan feriere helt uforstyrret.

Leiligheten har sengeplass for inntil 29 personer og er velutstyrt med alt dere trenger for noen aktive dager på fjellet. Sluttvask er inkludert, men dere må ha med sengesett og håndklær selv.

Leiligheten har:

 • Utendørs jacuzzi
 • Badstue
 • Stor solterrasse med utsikt mot Hardangervidda, Seterdalen og Numedalslågen
 • Grill
 • Bålplass
 • Usjenert beliggenhet
 • 2 bad/wc
 • Åpen stue/kjøkkenløsning med langbord
 • Velutstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyr/platetopp, mikrobølgeoven, kaffetrakter, vannkoker og alt dere trenger for å lage mat og spiste/drikke
 • 5 soverom med køyesenger, 2 hemser med madrasser
 • Mulighet for å bestille måltider

Trenger du overnatting for en mindre gruppe eller familie? Eller ønsker dere annen overnatting?  Kanskje hotell eller villmarkscamp? Kontakt oss for alternativer.

Ordinær pris: kr 12.000,- for 1. natt og kr 2000,- for hver påfølgende natt inntil 1 uke.

Anbefalte sommeraktiviteter i Dagali og områdene rundt:

 • Få et adrenalinkick med rafting i Numedalslågen ( -15 % rabatt)
 • Vandring – fjellturer på Dagalifjell, i Seterdalen og Hardangervidda nasjonalpark
 • Prøv fiskelykken og få ørret på kroken i Numedalslågen eller i et fjellvann
 • Finn din indre Robin Hood eller Katniss Everdeen i bueskytingsspillet Archery Tag ( -15 % rabatt)
 • Spill paintball i skogen (-15 % rabatt)
 • Gå Prestholtstien opp til toppen av Hallingskarvet
 • Dra på sykkeltur i området eller sykle Rallarvegen til Flåm
 • Møt ulv, gaupe, fjellrev ogandre ville og tamme dyr på Langedrag Naturpark

 

 

Bestille mat?

Leiligheten er fullt utstyrt for selvhusholning, med både kjøkken og grill. Dere kan imidlertid gjøre det enkelt og bestille ett eller flere måltider fra vårt kjøkken. Ta en titt på våre fristende menyer!

Varmrøkt hardangerviddaørret i kling servert i Fjellparken Kro Foto: Anne-Kristin Aasberg

Se menyene
Rafting i Dagali

Rafting i Numedalslågen

Bli med på en spennende flåteferd nedover Numedalslågen, en av Europas beste elver for rafting. Det klare og friske vannet kommer rett fra Hardangervidda nasjonalpark og byr på spennende stryk, virvlende strømmer, brusende fosser, klipper man kan hoppe fra og rolige partier egnet for lek i vannet og tid til å nyte omgivelsene.

Velg mellom minirafting (fra 8 år), superrafting (fra 12 år) og ekstremrafting (fra 18 år). Turene kan komineres så alle i gruppa får raftet sammen.

Priser fra kr 450 per person.

 

Dere får 15 % rabatt

Archery tag er et nytt og spennede lagspill med pil og bue

Archery tag

Bueskyting er i vinden som aldri før, inspirert av filmer som Hunger Games, Brave og Ringens Herre, og nå kan du lære deg pil og bue på en trygg og morsom måte. I motsetning til paintball gjør ikke Archery Tag vondt og som i kanonball kan man frigjøre truffede medspillere.

Archery Tag er en heftig blanding av det beste fra bueskyting, paintball og kanonball. Et actionfylt spill der to lag skyter mot hverandre eller mot det andre lagets mål med pil og bue.

Pilspissene er byttet ut med skumputer, slik at det hverken er farlig eller vondt å spille. Dagali Fjellpark er eneste tilbyder av Archery Tag i Norge

Dere får 15 % rabatt

Gå Prestholtstien opp til toppen av Hallingskarvet på en klar sommerdag. Foto: Emile Holba

Vandring i fjellet

Dagali ligger ved utkanten av Hardangervidda med uendelige turmuligheter året rundt. Ta en ettermiddagstur opp på Dagalifjell, kjør inn til grensen til Hardangervidda nasjonalpark og gå innover merkede stier mot Lågliberget eller Hein eller ta turen opp til Prestholtseter ved Geilo for å gå trappestien opp til toppen av Hallingskarvet.

I området vårt finner du korte og lette turer som passer for familier med små barn og lengre turer i mer utfordrende terreng. Felles for alle turer er et stort utvalg av godt tilrettelagte stier som i hovedsak følger høydedragene , slik at det stort sett er tørt og fint å gå og man har vidstrakt utsikt. På klare dager kan du se fra Gaustadtoppen til Rondane.

Du finner flotte fiskeplasser et steinkast fra Dagali Fjellpark

Fiske

Et steinkast fra Dagali Fjellpark renner Numedalslågen, med sine mange flotte fiskeplasser. Følg stien ned til elven eller ta turen innover fjellet for å finne din egen favoritt-fiskeplass. Her finnes lett tilgjengelige kulper som er trygge og fine for å fiske med barn, samt en fiskeplass hvor du enkelt kommer til med både rullestol og barnevogn.  Vil du oppleve villmarksfølelsen finnes det også mange fiskevann innover Dagalifjell, der du kan sitte i fred med fiskestangen og egne tanker.

VI hjelper deg gjerne med fiskekort og tips om fine fiskeplasser.

Dagali Fjellpark

Les også

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x