Det er mange leverandører å velge mellom enten dere planlegger firmatur, klassetur, utdrikningslag eller et annet gruppearrangement. De fleste har mye spennende å tilby, hvorfor i all verden skal dere velge Dagali Fjellpark?  Her er de viktigste grunnene:

 

1) Fornøyde gjester er det aller viktigste for oss
Er dere misfornøyd er vi misfornøyd. Vi vet godt at i den digitale tidsalder er fornøyde gjester viktigere enn noensinne. Er du skuffet over oss vet vi at dine venner leser det på Facebook og Twitter umiddelbart og at alle våre potensielle kunder kan lese det på TripAdvisor eller Google i årevis.

Ved å lytte til deres ønsker og kombinere dem med vår erfaring lager vi opplegg og arrangement vil frembringe gode minner i årene som kommer. Om fem år skal du tenke tilbake på ditt opphold i Dagali Fjellpark og smile bredt.

 

2) Godt vertskap – Personlig oppfølging
Du som kunde er den viktigste for oss. Vårt mål er ikke å få flest mulig gjester hver dag, men at alle gruppene som kommer hit får et supert arrangement. Dagali Fjellpark er ingen stor maskin med veldig mange ansatte, vi ønsker å bli kjent med dere og at dere blir kjent med oss.

 

3) Spesialist på grupper
Dagali Fjellpark spesialiserer seg på gruppearrangement. Det betyr at vi er gode på grupper og vi vet mye om hva ulike typer grupper ønsker seg. Har vi et utdrikningslag på besøk tar vi ikke imot skoleklasser samtidig, og omvendt.  En klassetur og et utdrikningslag har vidt forskjellige behov, selv om de kanskje skal ha de samme aktivitetene. Vi som jobber i Fjellparken har lang erfaring med gruppearrangement, noe dere vil nyte godt av både når det gjelder planlegging og gjennomføring.


4) Stort aktivitetstilbud

Frister det med heftige aktiviteter som rafting eller juvvandring? Vil dere fokusere på samspill gjennom teambuilding og utendørs matkurs, eller plaffe hverandre ned i paintballskogen? Kast deg ut i zip-linen, prøv våre spesialbygde rattkjelker i Norges lengste, og antakelig morsomste kjelkeløype. Trenger du enda større utfordringer kan du prøve prøve å slå fartsrekorden på airboard i airboardløypa. Høres dette voldsomt ut kan du nyte vakre Dagalifjell hele året, enten til fots eller på langrennski. Se alle våre aktiviteter.

 

5) Tilbud hele året
Vi har åpent gjennom hele året, selv om tilbudet naturligvis varierer med årstidene. I vår bransje er det mange som kun driver sesongvirksomhet, i Dagali Fjellpark er det noen som tar telefonen (32 09 33 32) enten du ringer i juli eller i februar. Vi lager julebord, kick-off, sesngavslutning, sommerfest, bli-kjent turer og hva dere måtte ønske, når dere måtte ønske.

 

6) Enkel organisering for deg
Vi organiserer turen for deg. Når dere har omtrentlig antall, aktuelle datoer og ønsker for innhold og budsjett klare tar vi oss av resten. Vi organiserer overnatting, transport, måltider, aktiviteter og underholdning. Det gjør en ellers tidkrevende og slitsom jobb enkel for deg.

 

7) Alt på samme sted
Overnatting, servering, aktiviteter og kurslokale. Vi har et komplett skisenter, utstyr dere måtte trenger og aktiviteter i senteret eller like i nærheten. Via samarbeidspartnere kan vi tilby kurs og underholdning på stedet, enten dere vil ha kickstart på festen med DJ Dan eller selgerkurs.

 

8) Eget alpinsenter
Vi har et helt alpinanlegg med 5 lange og varierte nedfarter og barne-/nybegynnerbakke med egen heis. Frister det med et skisenter helt for dere selv? Det får dere kun hos Dagali Fjellpark.

 

9) Kort vei fra hele Sør-Norge
Dagali ligger like ved Geilo, et knutepunkt mellom øst og vest og nås på få timer fra store deler av Sør-Norge.  Med ny vei mellom Sokna og Ørgenvika i Hallingdal, og Hardangerbrua som åpnet i fjor ble det en halvtimes kortere reisetid fra både Oslo og Bergen. Det er også enkelt å reise hit med tog fra Oslo eller Bergen, vi henter dere gjerne på Geilo stasjon.

Beregnet kjøretid fra 
Oslo: 3 timer
Bergen: 3,5 timer
Geilo: 25 minutter
Uvdal: 20 minutter

 

10) Helt for dere selv
Hos oss trenger dere ikke dele plassen med barnefamilier, turister eller andre grupper, hvis ikke dere vil. Vi har alt dere trenger i anlegget vårt og det er ikke naturlig å dra noe annet sted. Spesielt for firmaturer kan det være en utfordring at folk drar forskjellige steder etter middag. Anlegget vårt ligger usjenert til, så dere forstyrrer andre like lite som dere selv blir forstyrret.

 

11) Gode samarbeidspartnere
Vårt nettverk av samarbeidspartnere er med på gjøre opplevelsen deres komplett. Bedriftene vi samarbeider med er håndplukket og vi vet at de leverer gode tjenester og opplevelser hver gang. At vi bestiller for mange grupper i løpet av et år gjør også at vi kan forhandle frem hyggelige priser, noe som kommer dere til gode.

 

12) Tilpasning til din gruppe
Vil dere ha noe utenom det vanlige? Servering på toppen av fjellet, privat DJ, helikoptertransport eller fyrverkerishow før middag? Det meste kan fikses, enten det er små detaljer eller dere virkelig vil slå ut håret. Vi kommer med forslag til pakker som tilpasses etter deres ønsker, behov og budsjett.

 

13) Mat i  særklasse
Vårt kjøkken serverer lekre retter basert på fjellets, og sesongens råvarer. Hos oss skal alle gjester nyte maten, dere skal ikke bare bli mette. Vi har et stort utvalg av retter, alt fra vår populære villmarksfrokost, med egg, bacon og bønner (9 av 10 utdrikningslag velger dette) til spekesnacks med øl og akevitt servert i lavvoen etter en dag full av aktiviteter og firerettes gourmet-menyer for den store festen. Nevnte vi at vi har sjenkebevilling? Vi har alle rettigheter og lager gjerne en pakke med viner tilpasset maten.

 

14) Overnatting – fra lavvo til luksushotell
I tillegg til vår egen store leilighet med 25 senger, og vår flotte luksuslavvo har vi gode samarbeidspartnere for overnatting, vi finner alternativet som passer dere alle best. Noen vil ha billigst mulig overnatting med enkle fasiliteter, andre vil ha overnatting i luksusklassen med roomservice og spa. Vi ordner begge deler, og alt midt imellom.

 

15) Egen Fjellværeavdeling
I Fjellparken har vi badestamp, badstue og trivelig bålplass. Se solen gå ned eller opp fra vårt helt eget fjellbad. Tilbring kvelden rundt bålet sammen med gode venner.

 

Våre tilbud til firmaturen Våre tilbud til klasseturen Våre tilbud til utdrikningslaget

Vi tilbyr selvfølgelig også arrangement for andre grupper, som idrettslag, familiesamlinger, fritidklubber og foreninger. Ta kontakt for et tilbasset forslag!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) - Ved å bruke denne siden eller lukke denne meldingen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.
OK
x